Annonce
Ikast-Brande

Ny formand for Ejstrupholm Lokalråd

Den nye formand for Ejstrupholm Lokalråd Per Storgaard Sørensen (til venstre) ses her med den afgående formand Brian Korsgaard, der stopper, fordi han skal flytte til Give. Foto: Torben Sigh
Annonce

Ejstrupholm: Lokalrådet i Ejstrupholm. har fået ny formand, og der er også rokeret rundt på andre poster.

Den tidligere formand for Ejstrupholm Lokalråd, Brian Korsgaard, har meddelt, at han ikke længere kan fortsætte, da han og familien flytter til Give sidst i efteråret.

Som ny formand er konstitueret Peter Storgaard Sørensen, der hidtil har været næstformand.

Ny næstformand bliver Ulrik Laursen.

Brian Korsgaard har været formand for Lokalrådet siden januar 2016. Han har tidligere siddet i flere foreningsbestyrelser i Ejstrupholm, blandt andet i Håndværker- og Borgerforeningen.

Brian Korsgaard har været særdeles aktiv i sin formandstid. Blandt andet har han været med til at skubbe projektet Sløjfen i gang, og han har stået for implementeringen af Ejstrupholms nye hjemmeside.

Suppleant Helena Hansen rykker op som menigt medlem af lokalrådet. Udover de nævnte  sidder også Helle Drongstrup i rådet som sekretær, Bo Thorup er kasserer og desuden er også Ernst Pold og Torben Sigh med i lokalrådet.

- Vi skylder Brian en kæmpestor tak for hans enorme og særdeles aktive indsats i lokalrådet. Han har været den bærende kraft i hele implementeringen af byens nye hjemmeside, som vitterligt var et stort projekt, siger den nye formand, Peter Storgaard Sørensen, der beklager Brians Korsgaards afgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce