Annonce
Brædstrup

Ny forbindelse til motorvejen vækker glæde i vest

Niels Rasmussen. Foto: Morten Pape
Annonce

Læserbrev: Det er rigtig positivt, at pendlere fra den vestlige del af Horsens Kommune nu ser ud til at få en bedre og hurtigere forbindelse til motorvejen. Det har vi trængt rigtig hårdt til i mange år.

Lange køer ved Lund på stykket ind til motorvejsafkørslen er en næsten daglig oplevelse. Det bliver løst med den nye forbindelsesvej.

Pendlere fra det vestlige opland fortjener efter mange års trafikale udfordringer den bedste løsning på en ny forbindelse, og det må absolut være et femte ben i rundkørslen ved Lund.

Eksempelvis Brædstrup-området er i kraftig vækst. Med de mange nye boliger, der p.t. bliver bygget, vil presset på rute 52 Horsens - Silkeborgvej blive endnu større i fremtiden, og med en endnu bedre tilkørsel til motorvejen vil det også for erhvervslivet blive endnu mere interessant at etablere sig i Brædstrup.


Lad os fremover få en direkte forbindelse uden lysregulering.


Vi pendlere fra den vestlige del af kommunen har nu i mange år levet med trafiklys og lange køer for at komme på motorvejen. Lad os fremover få en direkte forbindelse uden lysregulering.

En lysregulering af den nye tilkørselsvej vil blot flytte køproblemet til rundkørslen ved Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Byrådet valgte den dyre løsning: Rundkørsel ved Lund får ekstra ben med direkte adgang til E45

Danmark

Første kandidat melder sig efter Frank Jensens exit: Mette Reissmann vil være overborgmester

Annonce