Annonce
Horsens

Ny fitnesskæde er kommet til Horsens: Det her gør os til noget særligt

- Vi er synlige, vi er på gulvet sammen med medlemmerne og hjælper med både store og små problemer. Det siger fra venstre Markus Lindblad, centerchef i Finess1 i Horsens og Thomas Arentsen, partner og driftschef i kædens centre i Horsens, Århus, Hjørring, og Holstebro. Foto: Morten Pape

Motionskæden Fitness 1 er rykket ind i Emil Møllers Gade 30 - i nyrenoverede lokaler med nye maskiner og en ambition om at udvikle centret i retning af en klub, hvor der er rart at være.

Horsens: En ny fitnesskæde er kommet til Horsens, Fitness1, der er rykket ind i de lokaler i Emil Møllers Gade 30, hvor Fitness.dk tidligere havde til huse.

Lokalerne er blevet renoveret, der er bygget om og flyttet rundt, og så er der installeret helt nye maskiner overalt.

- Centret står nu færdigt, og vi er selv yderst tilfredse med resultatet. Det fysiske - maskiner og lokaler - er parametre, som vi alle kan konkurrere med - det specielle for os i Fitness1 er, at vi gør meget ud af at være i øjenhøjde med vores medlemmer. Det gør os til noget særligt.

Det siger partner og driftschef Thomas Arentsen. Han har i næsten tre år drevet fitnescentret High5 i Århus, men er nu gået sammen med Kolding-kæden, Fitness1, der driver fire centre i Kolding, og som 1. maj overtog fem lukkede Fitness.dk-centre, Horsens, Holstebro, Hjørring, Kolding og Slagelse. Thomas Arentsen står nu for afdelingerne i Aarhus, Holstebro, Hjørring og Horsens - der overordnet hører under Kolding.

Lokalerne er sat i stand, der er flyttet om, og så er der installeret nye maskiner overalt. Foto: Morten Pape

Væk med receptionen

- Derfor var noget af det vigtigste ved indretningen af Fittness1 i Horsens at få fjernet den store reception. Vi ønsker ikke afstand eller barrierer til vores medlemmer - tværtimod. Vi er her alle for det samme: Nemlig at gøre noget godt for vores helbred, siger Thomas Arentsen.

- Det eneste, der er tilbage af noget, der minder lidt om en reception, er en lille disk eller bord ved indgangen med den pc, medlemmerne kan tjekke ind på, forklarer centerchef i Horsens, Markus Lindblad. Han var centerchef i Fitness.dk, da kæden havde adresse på stedet:

- Jeg er meget glad for at kunne flytte med over til Fitness1. Det tyder på tillid til det, vi gør. Jeg er også meget stolt over, at medlemmerne har valgt at fortsætte med den nye ejer. Det tyder på, at vi gør noget rigtigt her, siger Markus Lindblad.

Cardiotræningen ligger i stueetagen. Foto: Morten Pape

Center i to etager

Centret i Emil Møllers Gade 30 er indrettet i to etager:

- Vi har vendt centret helt om ved den nye indretning, fortæller Thomas Arentsen.

Nu er der blandt andet cirkeltræning på førstesalen. Der er også indrettet en stor træningssal i stedet for to mindre. På førstesalen er cykelsalen ligeledes indrettet.

I stueetagen er der bl.a. cardiotræning og styrketræning. Og der er hyggeområde, hvor man kan slå sig ned - før, under eller efter træningen.

På førstesalen er nu indrettet en stor træningssal i stedet for to mindre. Foto: Morten Pape

Vi er på gulvet

- Vi gør meget ud af at være på gulvet blandt vores medlemmer. Vi står ikke bag en skranke. Vi er synlige. Vi træner selv indimellem, og vi går rundt for at hjælpe medlemmerne med alt - store som små problemer. Vi gør utrolig meget for at være tæt på medlemmerne. De skal føle, at det er rart at være her, siger Markus Lindblad.

- Som en klub, hvor man kender hinanden - og hilser på hinanden, siger Thomas Arentsen og forklarer, at sloganet i Fitness1 er "Sig hej".

Der er masser af muligheder for at styrketræne... Foto: Morten Pape

En kæde - men med lokalt dna

- Vi er ganske vist en del af en stor kæde, og der er mange ting, som er fælles for centrene. Men det enkelte center har sit eget dna, som udvikles, så det passer til dets medlemmer. Derfor vil medlemmerne føle, at det er DERES center, forklarer Markus Lindblad.

- Vi brænder alle for vores arbejde - og vi er glade for at have indflydelse på centrets udvikling og for at sætte vores personlige fingeraftryk på det.

Markus Lindblad fortæller, at et af fokusområderne i centret er, at det skal være rent - overalt og hele tiden.

- Derfor vil man også ind imellem se både instruktører og andre medarbejdere lige tage en kost og en spand, hvis man lige får øje på noget på gulvet. Vi vil have et virkelig rent center, understreger han.

Fitness1 i Horsens har 1200-1300 medlemmer, et tal, som Thomas Arentsen gerne ser vokser:

- Men vi føler, at vi har et konkurrencedygtigt produkt og et godt koncept, så jeg er overbevist om, at det nok skal stige, når man finder ud af, hvad vi står for, siger Thomas Arentsen.

Fitness1 har åbent med bemanding: Mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-19 og weekend og helligdage kl. 8-14. Medlemmer kan træne alle dage fra kl. 5 til 23.

- Mange medlemmer ønsker at træne på skæve tidspunkter. Det kan de gøre både tidligt om morgenen og til sent om aftenen, siger Thomas Arentsen.

I stueetagen er indrettet et udvidet område til styrketræning. Foto: Morten Pape
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce