Annonce
Erhverv

Ny fitnesskæde åbner i Horsens: Rykker ind på Høegh Guldbergs Gade

Den ene af de i alt tre ejere af iGym Danmark, Sascha Bjerregaard. Arkivfoto: Søren Dippel

Farvel til overflødige kilo og goddag til ny januar-form. Jysk fitnesskæde åbner center i Horsens i midten af december.

Horsens: Der er godt nyt til fitnessglade horsensianere eller de, der bare gerne vil have et sted, hvor de overflødige kalorier fra julemaden kan forbrændes.

Der åbner nemlig et nyt fitnesscenter i Horsens 15. december. Det er kæden iGym Danmark, der står bag, og centret kommer til at ligge på Høegh Guldbergs Gade 3C.

Ifølge Sascha Bjerregaard, der er medejer af iGym Danmark, er lokalerne, hvor fitnesscentret rykker ind, oprindeligt bygget som kostald, og skulle efter sigende være bygget om små 50 gange gennem historien.

Snart står et nyt og moderne fitnesscenter klar i de lokaler, som tidligere har huset blandt andet en dyrebutik og en kontormøbelforretning.

- Horsensianerne kan forvente nem, effektiv og enkel træning. Man er ikke bare et nummer, siger Tina Nielsen, den anden af de i alt tre ejere af iGym Danmark.

- Det er en anderledes træningsform. Folk rykker sig hele tiden, supplerer Sascha Bjerregaard.

Annonce

Det er en anderledes træningsform. Folk rykker sig hele tiden.

Sascha Bjerregaard, medejer af iGym Danmark

Intelligente træningsmaskiner

iGym er grundlæggende en type cirkeltræning, hvor man i løbet af sin træning bruger flere forskellige typer maskiner. På den måde får man brugt hele kroppen.

- Når man kommer i centret første gang, får man en introduktion med en personlig træner. Den enkelte bliver indstillet til maskinerne, og så får man lavet en styrketest for at finde ud af sit styrkemæssige udgangspunkt i den pågældende øvelse, siger Tina Nielsen.

De informationer, der kommer fra den enkelte, bliver lagret på et armbånd, som kunden kan logge ind med.

iGym i Horsens håber og forventer, at de får omkring 1200-1300 nye kunder, og flere har allerede tilmeldt sig.

iGym har i skrivende stund fire centre i Danmark, som alle ligger i Jylland. De ligger nærmere bestemt i Fredericia, Viborg, Esbjerg og Haderslev. I midten af december åbner kæden også i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce