Annonce
Navne

Ny filialchef i Den Jyske Sparekasse

Kasper Olander Potempa Borchmann er blevet ansat som filialchef i Den Jyske Sparekasse i Hedensted. Privatfoto

Hedensted: Den Jyske Sparekasse har ansat Kasper Olander Potempa Borchmann som filialchef til at stå i spidsen for filialen i Hedensted.

Kasper har 10 års erfaring med rådgivning af privatkunder og har i en årrække arbejdet hos Landbobanken. Senest kommer han fra en stilling hos Alm. Brand Bank i Vejle. På CV’et har han blandt andet også en HD i Finansiel Rådgivning, en tillidsmandsuddannelse og adskillige års erfaring som pensionsansvarlig og boligansvarlig.

Sparekassens nye filialchef er kommet godt fra start i det nye job.

Annonce

- Jeg kan virkelig mærke, at jeg er kommet til et pengeinstitut, som lægger vægt på at være tæt på kunderne. Både gennem den lokale tilstedeværelse her i Hedensted og i den personlige rådgivning, hvor sparekassen har fokus på at skabe tætte relationer til kunderne. Et arbejde jeg allerede er i gang med at videreføre og glæder mig til at styrke, fortæller Kasper Olander Potempa Borchmann i en pressemeddelelse.

Privat bor Kasper i Bredballe sammen med Sophie, som han netop er blevet gift med i oktober måned. Fritiden bruges gerne på fodbold, golf og træning i den lokale motionsklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce