Annonce
Erhverv

Ny ejer af Karens Kaffevogn

Thanh van Truong er ny indehaver af Karens Kaffevogn, som efter 20 år med dette navn skifter navn til Drop In Grill. Foto: Mikael Lund
Thanh van Truong fra Odense har købt Karens Kaffevogn i Brande.

Brande: Karens Kaffevogn på N.I. Møllers Plads i Brande har fået ny indehaver. Køber af grillbaren, som siden 2017 har været ejet af Michael Brøndum, er Thanh van Truong fra Odense, som allerede har taget over - i første omgang dog kun i nogle dage.

Når frituren er slukket søndag aften, går han og resten af familien i gang med at gøre kaffevognen grundigt i stand, og så er det planen at genåbne en ny og skinnende grillbar lørdag 21. december.

Thanh van Truong har 15 års erfaring som slagteriarbejder i henholdsvis Odense og Horsens, men har også erfaring fra restaurationsbranchen, bl.a. fra arbejde på kinesiske restauranter. Hans hustru, Suong Thi Nguyên driver i øjeblikket Drop In Grill i Odense, mens Thanh senest har bestyret en kiosk. Nu er det imidlertid blevet tid til at starte på en frisk:

- Min storebror kender Michael Brøndum, forklarer Thanh om baggrunden for, at kontakten tværs over Lillebælt blev skabt.

- Jeg ville gerne have mit eget og prøve noget nyt, uddyber han, og de første besøg i Brande har bekræftet ham i hans beslutning:

- Det er et stille og hyggeligt område – jeg glæder mig!

I første omgang fortsætter han med samme menukort, men på sigt har han planer om at tilføje hjemmelavede forårsruller til menuen – derudover bliver der tale om klassisk grillmad.

Til gengæld kommer der nyt skilt på facaden: Siden 1999 har navnet været Karens Kaffevogn, men det bliver nu ændret til Drop In Grill.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Østjylland For abonnenter

Rektor inden elevfordeling: - Der bliver ramaskrig, hvis vi skal aflevere elever

Annonce