Annonce
Erhverv

Ny ejer af Karens Kaffevogn

Thanh van Truong er ny indehaver af Karens Kaffevogn, som efter 20 år med dette navn skifter navn til Drop In Grill. Foto: Mikael Lund
Thanh van Truong fra Odense har købt Karens Kaffevogn i Brande.
Annonce

Brande: Karens Kaffevogn på N.I. Møllers Plads i Brande har fået ny indehaver. Køber af grillbaren, som siden 2017 har været ejet af Michael Brøndum, er Thanh van Truong fra Odense, som allerede har taget over - i første omgang dog kun i nogle dage.

Når frituren er slukket søndag aften, går han og resten af familien i gang med at gøre kaffevognen grundigt i stand, og så er det planen at genåbne en ny og skinnende grillbar lørdag 21. december.

Thanh van Truong har 15 års erfaring som slagteriarbejder i henholdsvis Odense og Horsens, men har også erfaring fra restaurationsbranchen, bl.a. fra arbejde på kinesiske restauranter. Hans hustru, Suong Thi Nguyên driver i øjeblikket Drop In Grill i Odense, mens Thanh senest har bestyret en kiosk. Nu er det imidlertid blevet tid til at starte på en frisk:

- Min storebror kender Michael Brøndum, forklarer Thanh om baggrunden for, at kontakten tværs over Lillebælt blev skabt.

- Jeg ville gerne have mit eget og prøve noget nyt, uddyber han, og de første besøg i Brande har bekræftet ham i hans beslutning:

- Det er et stille og hyggeligt område – jeg glæder mig!

I første omgang fortsætter han med samme menukort, men på sigt har han planer om at tilføje hjemmelavede forårsruller til menuen – derudover bliver der tale om klassisk grillmad.

Til gengæld kommer der nyt skilt på facaden: Siden 1999 har navnet været Karens Kaffevogn, men det bliver nu ændret til Drop In Grill.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce