Annonce
Brædstrup

Ny dagligvarebutik er næsten klar: Åbningsfest sat til 1. juni

Der er stadig masser at gøre, inden Nims nye dagligvarebutik står klar til at tage imod de første kunder. Formanden for Nim Butikstorv ApS, Jens Pedersen, er dog optimistisk omkring, at alt bliver klar inden 1. juni. Foto: Henrik Sandvad
Håndværkerne er ved at lægge sidste hånd på byggeriet af Nims nye dagligvarebutik. Formanden for Nim Butikstorv, Jens Pedersen, forventer, at butikken kan åbne lørdag 1. juni.

Nim: Der mangler stadig belægning foran Nims nye dagligvarebutik på Præstevænget, og tankstationen er heller ikke fuldt etableret. Inde i butikken arbejder tømrerne med at sætte lofter op, mens elektrikerne er ved at trække de sidste ledninger og sørge for strøm i hele butikken.

Der arbejdes i denne tid intenst for at gøre Nims nye Min Købmand færdig, og ifølge formanden for Nim Butikstorv er det lige oppe over.

- Vi forventer, at håndværkerne bliver færdige i denne uge. Herefter kan Dagrofa og købmanden få adgang til butikken, så vi arbejder ud fra, at vi er klar til at åbne 1. juni, siger Jens Pedersen, formand for Nim Butikstorv.

Han glæder sig over, at byggeprocessen er gået relativt gnidningsfrit, og at anlægsbudgettet på cirka 5,5 mio. kroner stort set bliver overholdt.

- Det er dejligt, at vi nærmer os afslutningen på byggeriet, og at vi snart kan åbne butikken. Det er dog lige så dejligt, at økonomien i projektet ikke er skredet for os. Bygningen bliver måske lidt dyrere end budgetteret, men det er kun marginaler, og det lever vi med, siger Jens Pedersen.

Annonce

Det er dejligt, at vi nærmer os afslutningen på byggeriet, og at vi snart kan åbne butikken. Det er dog lige så dejligt, at økonomien i projektet ikke er skredet for os.

Jens Pedersen, formand for Nim Butikstorv ApS

Stadig mange løse ender

Nim Butikstorv ApS fik i sidste måned tildelt 176.000 kroner til forskønnelse af udearealerne omkring butikken, og på fredag begynder den lokale entreprenør Thomas Møller fra Naturbyg.dk ApS at planere jord og fjerne træer, så man kan få et kig fra Horsensvej og ind til butikken. Herefter plantes der nye planter, træer og buske, så alt er pænt til åbningen.

- Der er dog stadig mange løse ender, vi skal have hold på inden åbningen. Vi har blandt andet besluttet, at vi også laver en varegård. Selve lageret i butikken er meget lille, så for at købmanden kan få lidt mere albuerum, er det meget praktisk med lidt ekstra plads udenfor, siger Jens Pedersen, som er optimistisk omkring, at alt nok skal blive klar inden 1. juni.

Når først håndværkerne er færdig med byggeriet, kan butikkens nye købmand, Allan Kring Bülow, og det nye personale rykke ind. Det vil ske omkring 20. maj, oplyser købmand Allan Kring Bülow.

- Vi regner med at bruge en lille uge til at sætte inventar op, og så har vi cirka fem dage til at få varerne på plads. Der bliver run på i de dage. Vi skal dog ikke gøre det hele selv. Der er lidt hjælp fra baglandet i Dagrofa, og der kommer også sælgere udefra, som er med til at sætte deres varer op. Hvis der er nogle frivillige, som har lyst til at hjælpe til, må de også meget gerne komme, siger Allan Kring Bülow.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce