Annonce
Erhverv

Ny daglig leder af Loop

Elsebeth Grarup er tiltrådt som ny leder af Loops cirkeltræningscenter på Chr. Bergsvej. Foto: Mikael Lund
Træningscenter i Brande har fået en ny leder.
Annonce

Brande: Elsebeth Grarup har afløst Jeanette Hjorth som daglig leder af cirkeltræningscenteret på hjørnet af Chr. Bergsvej i Brande.

60-årige Elsebeth Grarup har i 33 år været ansat hos Bestseller, hvor hun havde det overordnede ansvar for modekoncernens servicefunktioner i såvel Brande som Århus og København. Jobbet sagde hun efter eget ønske farvel til med udgangen af marts.

- Det seneste halve år har jeg overvejet, hvad jeg så skulle lave, men jeg vidste, det skulle være noget helt andet, forklarer Elsebeth, der altid har været glad for sit job hos Bestseller, nu var det bare tid til noget andet. Da hun altid selv har trænet i Loop – både i den nuværende og den ”gamle” udgave, som lukkede i 2011 – faldt det hende naturligt at søge stillingen, da den blev slået op, og efter en lille måneds prøveperiode tiltrådte hun officielt i starten af november.

- Jeg har altid syntes godt om konceptet – jeg var rigtig ærgerlig, da de lukkede, siger Elsebeth Grarup om Loops fleksible træningsform, der betyder, at man når hele kroppen igennem på blot 24 minutter.

Hun kan træffes tre timer alle hverdage, mandag, onsdag og fredag fra kl. 8-11 og fra kl. 15-18 tirsdag og torsdag, og derudover er der bemanding på lørdag og søndag formiddag. Det er dog ikke sådan, at hun går rundt og svinger pisken over de tilstedeværende, men er man ny i Loop, bliver man tilbudt en prøvetime for at komme rigtigt i gang, forklarer Elsebeth Grarup:

- Man kan ikke gøre noget forkert, men jeg kan hjælpe, så maskinerne udnyttes bedre, uddyber hun.

Samtidig med ansættelsen i Loop er hun gået i gang med at uddanne sig til kostvejleder. Det foregår på et online-kursus, som hun forventer at have gennemført til februar. Til den tid vil man så også kunne få kostvejledning i Loop, noget der for Elsebeth Grarup hænger naturligt sammen med det at motionere og træne sin krop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce