Annonce
Navne

Ny chefjordemoder er velkendt på fødeafsnittet

Hospitalets nye chefjordemoder bor i Aarhus, men har arbejdet på Regionshospitalet Horsens de seneste fire år. Pressefoto
1. november tiltræder Kathrine Medum Christiansen som ny chefjordemoder på Regionshospitalet Horsens.
Annonce

Ansættelse: Kathrine Medum Christiansen er ansat som ny chefjordemoder på Regionshospitalet Horsens. Hun tiltræder 1. november.

Hun er allerede et kendt ansigt på hospitalet, da hun siden 2016 har været vicechefjordemoder på hospitalets fødeafsnit. Her har hun været nærmeste leder for afsnittets godt 50 jordemødre og haft medansvar for afsnittets daglige drift og udvikling.

Det skriver Regionshospitalet Horsens i en pressemeddelelse.

Fødeafsnittet er i dag vokset til et mellemstort fødested med cirka 2.200 årlige fødsler, hvilket har krævet forandringer og nye tiltag, som Kathrine Medum Christiansen har haft en stor andel i. For eksempel har hun været med til at oprette en døgnbemandet klinisk jordemodersupervisor-funktion og til at flytte hospitalets Mor og Barn Afsnit i nye rammer, så det nu ligger i umiddelbar forlængelse af hospitalets fødeafsnit.


Vi kender Kathrine som en visionær leder med et skarpt øje for både patienter, pårørende og personale i afdelingens udviklingsarbejde.

Hanne Sveistrup Demant


- Jeg er utrolig glad for og ydmyg for den mulighed, jeg nu får for fortsat at understøtte det arbejde, som afdelingens engagerede og kompetente medarbejdere og ledere leverer hver eneste dag. Det er et arbejde, som er kendetegnet ved høj faglighed og et stærkt fokus på at sikre meningsfulde, individualiserede patientforløb, siger Kathrine Medum Christiansen.

Kathrine Medum Christiansen er født og opvokset Horsens opland. I dag bor hun med mand og tre børn i Aarhus.

Hun blev uddannet i 2009 i Aalborg og har arbejdet som jordemoder på blandt andet Aarhus Universitetshospital med en bred vifte af funktioner lige fra varetagelse af hjemmefødsler til de svært komplicerede graviditets- og fødselsforløb, før hun kom til Regionshospitalet Horsens i 2016.

- Vi kender Kathrine som en visionær leder med et skarpt øje for både patienter, pårørende og personale i afdelingens udviklingsarbejde, lyder skudsmålet fra sygeplejefaglig direktør Hanne Sveistrup Demant fra Regionshospitalet Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Springer 32 pladser på to år: Horsens henter bedste placering i syv år på prestigefyldt rangliste

Annonce