Annonce
Ikast-Brande

Ny chefgreenkeeper til Brande Golfklub

Hans Peter Ingvorsen begynder som chefgreenkeeper 1. marts i Brande. Privatforo
Hans Peter Ingvorsen er ansat som som ny chefgreenkeeper.
Annonce

Brande: Den 1. marts 2020 tiltræder Hans Peter Ingvorsen som ny chefgreenkeeper i Brande Golfklub. Hans Peter Ingvorsen er 52 år og bor i Kolding med sin kone og to børn. Han er oprindelig uddannet ingeniør, og efter at have arbejdet som ingeniør i nogle år har han været først greenkeeper og siden chefgreenkeeper i forskellige golfklubber i over 20 år.

Ud over sin store erfaring i greenkeeper-faget har han været konsulent på en lang række golfanlæg i ind- og udland. Hans Peter Ingvorsen er desuden en yderst habil golfspiller, idet kan selv har spillet siden 1974 og har et golfhandicap på 6,4.

- Jeg er sikker på at vi med Hans Peter får en chefgreenkeeper, som bibringer Brande Golfklub en masse erfaring i plejen af golfanlægget. Han vil med sin viden, sin erfaring og sit engagement blive et stort aktiv for golfklubben, vores medlemmer og vores gæster. Hans Peter er en smilende, venlig og yderst positiv person og det giver os store forventninger om, at han også vil passe godt ind i vores team i greenkeepergården, siger golfklubbens formand Jette Skott Kristensen.

- Jeg søgte jobbet som chefgreenkeeper i Brande Golfklub, fordi jeg så et kæmpe potentiale i golfanlægget. Golfklubben råder over en perle af en golfbane i en utrolig smuk natur, og jeg kan med min erfaring og viden, både som greenkeeper og golfspiller, være med til at højne golfoplevelsen endnu mere for klubbens mange trofaste medlemmer og gæster. Jeg ser frem til at tage fat på opgaven og jeg vil, sammen med mine kollegaer, glæde mig til at bidrage til at udvikle golfbanen yderligere, lyder det fra Hans Peter Ingvorsen.

Brande Golfklubs golfbane er etableret i 1994. Den er placeret cirka fire kilometer udenfor Brande by. Golfklubben har i øjeblikket 740 medlemmer. Golfklubben råder over en 18-hullers helårsbane, en skes hullers par-tre bane samt et træningsareal og et unikt klubhus fra 2009.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce