Annonce
Navne

Ny bygningsingeniør kan selv svinge hammeren

Kenneth Raabjerg Korshøj er netop blevet ansat hos Hundsbæk og Henriksen A/S. Han er oveni sin titel som bygningsingeniør også uddannet forretningsingeniør. Privatfoto

Vejle: Det rådgivende ingeniørfirma Hundsbæk & Henriksen A/S, har ansat Kenneth Raabjerg Korshøj i virksomhedens afdeling i Vejle. Han er, ifølge arbejdsgiveren, en kompetent og dedikeret bygningsingeniør med speciale i energi og indeklima. I tillæg er han uddannet forretningsingeniør.

Kenneth er ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden fagligt stærk, og han går grundigt til værks og er kreativt tænkende. Han har erfaring med de fleste faser af byggeprojekter i relation til energianlæg, energioptimering af større byggerier, indeklima, dimensionering af brugsvandsinstallationer og ventilation.

Derudover har han en god fornemmelse for mennesker, lever sig hurtigt ind i bygherres behov og tilpasser optimale løsninger hertil. Hans praktiske baggrund som tømrer er desuden en styrke i planlægningsfaserne, hvor hans brede kendskab til praktiske forhold hjælper med at få taget de rigtige beslutninger tidligt og derigennem effektivisere processen.

Hundsbæk & Henriksen A/S er et rådgivende ingeniørfirma med næsten 60 års erfaring. Virksomheden har 65 medarbejdere, fordelt på fire afdelinger i Vejle, Horsens, Billund og København. De løser opgaver i alle faser – fra idé til drift - inden for kategorierne byggeri, infrastruktur, energi, klima og miljø, herunder også brandrådgivning, i det meste af Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny café slår dørene op i Horsens

Annonce