Annonce
Horsens

Ny butik på strøget: Boutique Mary rykker ind på Søndergade midt i august

Boutique Mary åbner her torsdag 15. eller fredag 16. august. Det bliver en bred palet af tøj til pris- og modebevidste kvinder. Foto: Jørgen Hasseriis
Kædeforretning med fokus på mode- og prisbevidste 30+kvinder åbner i tidligere Solo-butik.
Annonce

Horsens: Midt i august åbner Boutique Mary på Søndergade 19 med tøj til smarte, prisbevidste kvinder i alderen 30+.

Datoen bliver enten 15. eller 16. august, og det bliver med et varierende udbud af forskellige mærker.

Selskabet bag, Mary Retail, er nemlig "kommet så sent ind i sæsonen, at vi ikke har kunnet nå at få faste aftaler på plads med leverandørerne", som direktør Mads Holm Zink udtrykker det.

- Men det bliver en bred palet af gode leverandører af tøj, som henvender sig til enhver pengepung. Der er tøj til hverdag og fest og fra størrelse 34 til 56, fortæller han.

Butikken i Horsens bliver tøjkædens 20. butik i landet, efter at den i forsommeren også købte butikker i Holbæk og Sorø.

Butikschef bliver Anette Udsen, der kommer fra en Solo-butik i Aarhus. Der følger også piger fra Solo-tiden i Horsens med over i Boutique Mary.

Mads Holm Zink driver Mary Retail i Vamdrup sammen med to andre erhvervsfolk, og trioen åbnede sin første butik i Brædstrup i marts 2016 og siden er det gået stærkt. Samme år kom Vejle med og siden blandt andet Odder, Grindsted og Give.

Trioen købte før sommer den tidligere Solo-butik i Horsens, som lukkede i marts på grund af konkurs i den landsdækkende Solo Concept.

Om etableringen i Horsens fortæller Mads Zink.

- Horsens er en spændende by, og butikken ligger godt i gaden. Her får vi en masse gode kolleger, og der er flotte butikker og et godt udbud, der kan trække folk til, siger han.

Han pointerer, at butikken vil sætte en ære i at genopfriske de gamle dyder:

- Man har glemt, hvordan det var engang. Vi vil stå for god service, stemning og atmosfære, lover han.

Udsalget af rester i den gamle Solo-butik har kørt et stykke tid. Snart kommer der nye varer på hylderne. Hvilke mærker kan indehaverne dog ikke oplyse endnu. Foto: Jørgen Hasseriis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce