Annonce
Brædstrup

Ny brugsuddeler har det i blodet: Vil være med til at skabe liv i byen

Frank Knudsen bliver den nye uddeler i Superbrugsen i Brædstrup. Han kommer fra en stilling som uddeler i Superbrugsen i Kolt. Foto: FH Foto

37-årige Frank Knudsen begynder lørdag 1. december som uddeler i Superbrugsen i Brædstrup

Brædstrup: Den nye uddeler i Superbrugsen i Brædstrup, 37-årige Frank Knudsen, er klar til at overtage stafetten efter Henning Simonsen, der nu går på pension. Frank Knudsen siger goddag til sin nye butik og til kunderne lørdag 1. december.

I skrivende stund er Frank Knudsen uddeler i Superbrugsen i Kolt, hvor han har været i godt fire år. Men hans engagement med brugsforeninger strækker sig meget længere tilbage:

- Min mor var i bestyrelsen for brugsforeningen i Smidstrup syd for Vejle. Jeg er født og opvokset i Smidstrup, og jeg kan huske, at jeg som 10-årig var med til min først statusoptælling i brugsen. Senere fik jeg arbejde som flaskedreng i butikken, og jeg stod også i lære der, fortæller Frank Knudsen.

Han har prøvet en række forskellige butikker i Coop-koncernen. Efter læretiden var han førstemand i en brugs i Tistrup ved Varde et par år. Dernæst var han souschef i Superbrugsen i Bredballe og havde også en periode som uddeler i Dagli'brugsen i Hjortshøj.

- Jeg vendte så tilbage til Superbrugsen, da jeg synes, at det er spændende at arbejde med større butikker, hvor der også er slagter og bagerafdeling, så det blev til nogle år som souschef hos Superbrugsen i Stilling og sidenhen som uddeler i Kolt, fortæller Frank Knudsen.

Han regner med at blive boende i Kolt, da han har to børn i skolealderen sammen med hustruen Ann Louise.

Annonce

Det er interessant at arbejde sammen om at få skabt noget liv i byen.

Frank Knudsen, brugsuddeler

Potentiale i Brædstrup

- Jeg har kigget på Brædstrup i de seneste tre år, og da jeg sidder i en Erfa-gruppe sammen med Henning Simonsen, har jeg haft lejlighed til at følge butikken. Det er en spændende butik med potentiale i, og jeg har også lagt mærke til, at der er godt gang i Brædstrup. Der er jo forskellige boligprojekter på vej og en Jem & Fix - det er interessant, fortæller Frank Knudsen.

I Kolt har han som uddeler været vant til at arbejde tæt sammen med lokale foreninger - blandt andet Bering Amatør Teater.

Også i Brædstrup har Frank Knudsen tænkt sig at samarbejde med byens foreninger.

- Det er interessant at arbejde sammen om at få skabt noget liv i byen, understreger han.

Man kan sige goddag til ham lørdag 1. december fra klokken 11 til 13 i Superbrugsen i Brædstrup, hvor der også vanker gløgg og æbleskiver.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce