Annonce
Sport

Ny 'big man' klar for HIC: Skal levere det hårde arbejde under kurven og hjælpe hårdt prøvet trup med rotationen

Koch Bar -  her i hård duel med Fenton Bradley og Djery Jean-Baptiste fra Svendborg Rabbit - kan snart se frem til støtte under kurven fra den 208 centimeter høje franskmand, Alioune Tew. Foto: Mads Dalegaard
Horsens IC-truppens bredde har været sat hårdt prøve i sæsonens indledning, hvor der endnu ikke er kommet point på kontoen. Nu kan hjælpen imidlertid være på vej i form af den tårnhøje center, Alioune Tew, der kommer til klubben fra den næstbedste spanske række.

Horsens: Nøglespillere uden arbejdstilladelse, skader og en spiller på "barsel" har skabt store vanskeligheder for Horsens IC i sæsonens indledning, hvor det foreløbig er blevet til nul sejre i de tre første kampe.

Her er holdets bredde gentagne gange blevet udstillet - i tre kampe, hvor HIC har været førende eller på omgangshøjde, for i alle tilfælde at løbe tør for kræfter mod kampenes slutning.

Det tager klubben nu konsekvensen af med signingen af den 208 centimeter høje center, Alioune Tew, der kommer til klubben fra Club Melilla Baloncesto i den næstbedste spanske række.

Annonce

I en pressemeddelelse fra HIC bliver den 29-årige franskmand beskrevet som en udpræget forsvars- og rebound-spiller, der skal styrke holdet under kurven.

Her bliver han er kærkommen støtte og aflastning for det normale førstevalg, Koch Bar.

- Jeg glæder mig til at Alioune kommer til holdet. Han vil bidrage med noget højde og fysisk. Især i forsvaret bliver han en stor styrke, og samtidig vil vi kunne øge intensiteten i begge ender at banen, da vi vil kunne køre en større rotation, udtaler cheftræner Lukas Varga.

Skal støtte Koch Bar under kurven

Den karismatiske træner har indtil nu ikke lagt skjul på sin frustration over den sportslige pris, han mener, holdet har betalt i løbet af de tre første turneringskampe mod henholdsvis Bakken Bears, Svendborg Rabbit og Team FOG  Næstved.

Her er det blevet til nederlag på henholdsvis 104-89, 93-77 og 91-77 - i kampe, hvor de foretrukne spillere har været på gulvet i stort set samtlige minutter.

Selvom det ene amerikanske nyindkøb op til denne sæson, Andy Cleaves, debuterede i den seneste kamp mod Team FOG Næstved, venter klubben fortsat på grønt lys fra myndighederne, før den anden importspiller i venteposition, Siler Schneider, kan komme i aktion.

Nyindkøbet Alioune Tew, der førhen også har spillet i England for London Lions og i den bedste franske og schweiziske liga, kan komme i aktion allerede i den kommende hjemmebanekamp 16. oktober mod BK Amager.

Klubben forventer desuden, at Soufi Diakite, der har været hjemme i USA i forbindelse med sin kone fødsel, snart er til rådighed igen.

Annonce
Horsens For abonnenter

DSB efter skrottet plan for Godsbanekvarteret: Vi vil snarest muligt i dialog med kommunen om de skrappere krav

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny ejer vendte årelangt minus til massivt plus: Nu skal fabrikken på Islandsvej udvides

Erhverv For abonnenter

Michael T. Mortensen har købt historisk erhvervsgrund på godt 50.000 kvm: Vil ikke afvise boligprojekt på sigt

Hedensted

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Horsens

Det kunne være gået rigtig galt: Flere bilister drønede ind i tabt cykel på E45

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Eggert scorede bedre bundlinje, og entreprenør fik det bedste resultat i årevis

Horsens For abonnenter

Fælles spiseareal, tv-stue og spa for seniorer: Nyskabende bofællesskab på vej i Blumersgade

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Horsens

29-årigs mærkelige opførsel fik politiet til stoppe ham: Rygsækken var fuld af ulovligheder

Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Hedensted

Tredobbelt brand i weekenden: Både container, skorsten og hjemmebygget sauna stod for skud

Annonce