Annonce
Hedensted

Ny bedemand har overtaget i Tørring og Hedensted: Del af større kæde

Bedemand Simon Simonsen fyldte i maj 64 år og har efter at have solgt sin bedemandsforretning Boesens Begravelsesforretning til Jakob Houkjær, gået på pension.  Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Bedemand Simon Simonsen har solgt sin bedemandsforretning i Tørring og Hedensted til Houkjær Begravelse. Det sker, et år efter han opkøbte Amtets Begravelsesforretning og lukkede kontoret i Uldum.
Annonce

Tørring/Hedensted: 1. juni fik Tørring, Hedensted og omegn en ny bedemand. Jakob Houkjær, indehaver af Houkjær Begravelse, har overtaget Boesens Begravelsesforretning og dermed Bedemanden Tørring-Uldum og omegn, der har kontor på Torvegade i Tørring, samt Bedemanden Hedensted-Løsning og omegn, der har kontor på Østerbrogade i Hedensted.

Med købet kommer Jakob Houkjær, der stammer fra Odder, til i alt at have 21 kontorer - primært i området mellem Vejle og Skanderborg.

Som i så mange andre brancher er det nærmest en nødvendighed med større enheder for at kunne agere i markedet.

- Vores kunder forventer, at vi kan træde til med det samme - her og nu - og til en fair pris, og den service opnår vi kun ved at have en stor forretning. Ved at være store kan vi også få en bedre udnyttelse af lokaler og biler, og vi kan opfylde nogle flere specielle ønsker, fortæller Jakob Houkjær.

Annonce

Stadig lokalt

Han understreger, at kontoret i Tørring bliver bevaret med det samme personale på nær den tidligere indehaver Simon Simonsen, der går på pension til august.

I Hedensted har han valgt at lukke kontoret på Østerbrogade for at flytte det til Bredgade. Et kontor, som Jakob Houkjær overtog i begyndelsen af 2019 fra Kirsten Cato og Elo Andersen.

- Det ændrer ikke noget, at jeg har overtaget. Det er de samme folk, samme service og kvalitet, og vi vil forsætte med at være lokale. Der er ingen hos os, der bare bliver et nummer på tavlen. Eneste forskel, som kunderne måske kommer til at mærke, er, at det kan ske prisen bliver en lille smule lavere, konstaterer Jakob Houkjær.

Annonce

Uldum lukket

Så sent som i august sidste år overtog Simon Simonsen Amtets Begravelsesforretning ved Susanne Boesen, der blandt andet havde kontor i Uldum og Vejle.

I den forbindelse blev kontoret i Uldum lukket og aktiviteterne samlet i Tørring.

Houkjær Begravelsesforretning har i dag lokale afdelinger i en lang række byer, blandt andet Horsens, Skanderborg, Odder, Brædstrup, Ry, Hørning, Nørre Snede, Juelsminde, Hedensted og nu altså også Vejle, Børkop, Give og Tørring.


Det ændrer ikke noget, at jeg har overtaget. Det er de samme folk, samme service og kvalitet, og vi vil forsætte med at være lokale

Jakob Houkjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce