Annonce
Brædstrup

Ny børneforening er kommet godt fra start

Børnene på Nim Skole, børnehus og sfo kan allerede nu glæde sig over, at den nystiftede forening Nims Børn har leveret på deres første ønske om nye T-shirts. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Nim: Nims nye forening Nims Børn, som har til formål at støtte arrangementer og oplevelser til børnene i Nim Skole, sfo og børnehus, har nu indfriet det første ønske.

Forleden fik skoleleder Lars Svendsen og leder af børnehuset Inge Mikkelsen overrakt 220 T-shirts med Nim Skole og børnehus' navn og logo på, efter et firma valgte at gå ind og være sponsor. De nye T-shirts skal bruges, når skolen og børnehuset er til arrangementer ude af huset.

Foreningen Nims Børn blev stiftet 9. september i år og har 38 medlemmer. Ud over T-shirts arbejder foreningen på at skaffe børnehuset to ladcykler samt skaffe en teaterforestilling til huse. Derudover prøver foreningen også at få bygget en tarzanbane ved skolen.

- Vi prøver i øjeblikket at søge fonde for at skaffe midler til de andre ønsker, men vi er da glade for, at vi allerede nu kan levere på det første. Jeg synes, vi er kommet godt fra start. Vi mærker lokalt en god opbakning, så det er meget positivt, siger Sanne Jepsen, formand for Nims Børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Hedensted

Jørgen leder efter sin ukendte helt fra Bilka-køen: - Han kiggede mig direkte i øjnene

Annonce