Annonce
Brædstrup

Ny aktivitetscafé på Tinghuset i Brædstrup

Aftenskoleleder Anne Grethe Nørgaard har nu et nyt tilbud klar - en aktivitetscafé. Arkivfoto

DOF Brædstrup Aftenskole lancerer nyt formiddags-tilbud for yngre mennesker, der er uden for arbejdsmarkedet.

Brædstrup: Et helt nyt tilbud ser nu dagens lys i DOF Brædstrup Aftenskole - nemlig en aktivitetscafé for yngre mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet. Det kan for eksempel være ledige eller førtidspensionister. Den nye aktivitetscafé slår dørene op for første gang onsdag 21. marts i Tinghuset på Østergade 9 i Brædstrup, og det sker i tidsrummet fra klokken 10 til 12.

Derefter er det tanken, at cafeen skal være åben med 14 dages mellemrum, så næste gang bliver 4. april - ligeledes på Tinghuset, der bliver cafeens faste tilholdssted.

Lederen af DOF Brædstrup Aftenskole, Anne Grethe Nørgaard, fortæller, at hun på forhånd har haft gang i en idé-gruppe, der er kommet med en række forslag til mulige aktiviteter. Nogle af ideerne er for eksempel at oprette en litteraturgruppe, etablere hyggetilbud med håndarbejde, akvarelmaling, blomsterbinding og sund kost eller sprog. Også yoga og mindfullness er under overvejelse. Andre ideer er foredrag om blandt andet førstehjælp, stress, angst og depression.

- På opstartsmødet 21. marts kan vi tage stilling til de ideer, der er kommet, og derefter kan vi så begynde at sætte nogle ting i gang og få fat i de nødvendige undervisere, fortæller Anne Grethe Nørgaard.

Hun tager gerne imod flere forslag og ideer.

Det første møde 21. marts byder ud over snakken om ideer og aktiviteter også på en lille gåtur og kaffe til deltagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce