Annonce
AC Horsens

Ny AC-stopper: Har ikke seks måneder til at blive spillet ind

Malte Kiilerich satser på at erobre pladsen som stopper ved siden af Mads Juel Andersen. Foto: Morten Pape
Malte Kiilerich døjer med eftervirkningerne af en skade fra næstsidste spillerunde i 1. division.

Horsens: AC Horsens har i sommerpausen fået tilgang af Malte Kiilerich fra Hvidovre. Stopperen fra 1. division lavede allerede en aftale med AC Horsens i vinterpausen, og han er udset som afløser for Søren Reese, der er returneret til FC Midtjylland.

- Det er godt at komme i gang. Jeg har prøvet det før, og det er altid rart at få de første træninger overstået på et nyt hold, siger Malte Kiilerich.

Han er mødt op med eftervirkningerne fra en skade, han pådrog sig i slutningen af sæsonen.

- Jeg fik problemer med baglåret i den næstsidste kamp i 1. division, og ferien har været kort, så jeg er ikke nået at komme mig 100 procent, siger stopperen.

Han gav den også fuld gas i sidste spillerunde, da Hvidovre havde brug for point for at redde livet i den næstbedste række. Der var ikke plads til at tage hensyn til en potentiel skade.

Nu har han fokus rettet mod at komme i spil til AC Horsens' startopstilling.

- Jeg håber, at jeg kan gøre mig gældende fra start. Jeg plejer hurtigt at falde til et nyt sted, siger Malte Kiilerich, der tidligere i sin karriere har været forbi B1908, FC Midtjylland, Brønshøj og senest Hvidovre.

- Jeg har ikke seks måneder til at blive spillet ind på holdet, som han konstaterer.

Han kommer til at kæmpe med blandt andre Peter Therkildsen om pladsen som makker til Mads Juel Andersen.

- Jeg er stopper. Jeg ved godt, at Bo Henriksen har brugt spillere fra forsvaret i angrebet, men det er vist bedst, at jeg holder mig tilbage i forsvaret. Jeg vil gerne med frem på dødbolde, og jeg lavede da også tre mål for Hvidovre i sidste sæson, men det er noget andet, siger Malte Kiilerich.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce