Annonce
Erhverv

Madhus åbnede for en måned siden: Nu er der lukket og et nyt hold skal sættes

Sådan så det ud, da Dennis Johnsen (til venstre) og kollegaen Morten Lund stod side om side for at servere håndmadder og dagens ret for Brædstrup-borgerne i Madhuset Brædstrup. Nu har Morten Lund imidlertid valgt at trække sig fra butikken. Arkivfoto: Peter Hald

Brædstrup: Mandag 7. oktober åbnede Madhuset Brædstrup i den tidligere slagterbutik på Søgade 6 i Brædstrup, men allerede i denne uge kunne sultne kunder se, at butikken er lukket midlertidig.

Årsagen til lukningen skyldes ifølge Dennis Johnsen fra madhuset, at hans kollega, Morten Lund, har valgt at trække sig fra butikken. Dennis Johansen er derfor gået på jagt efter en ny, der kan styre butikken.

- Det var Morten, som primært stod i butikken, da jeg har et andet arbejde ved siden af. Jeg var derfor nødt til at lukke butikken i kort periode, indtil jeg har fundet en afløser. Jeg håber, vi er klar til at åbne butikken igen på mandag, siger Dennis Johansen.

Ejeren er indtil videre godt tilfreds med den start, Madhuset Brædstrup har fået. Butikken fremstiller smørrebrød, madpakker og ikke mindst dagens ret med et udbud af forskellige velkendte danske retter til at tage med hjem.

- Jeg synes vi har fået en god start, og jeg kan se på tallene, at vi holder en pæn omsætning. Jeg er derfor godt tilfreds, så jeg synes så absolut, at der er basis for den form for butik her i Brædstrup. Butikken lever helt op til forventningerne, og jeg forventer derfor, at butikken fortsætter, siger Dennis Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig til politiet: "Fucking spassere"

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce