Annonce
Erhverv

Nu tænder de ilden i Horsens: Ild.pizza åbner i tidligere interiør-butik

Anders Grønborg (t.v.) og kompagnon Esben Mols åbnede den første Ild.pizza i Skejby i maj 2019. Siden kom Younes Deaibis (t.h.) med, og han kan nu afsløre, at kæden åbner sit 13. pizzeria i Horsens. Arkivfoto: Axel Schütt
Den aarhusianske kæde Ild.pizza åbner nu også pizzeria i Horsens. Et 300 kvadratmeter lejemål skal ombygges, og en kæmpemæssig ovn med levende ild skal installeres. Kæden håber at kunne lange pizza over disken midt i februar.

Horsens: Et pizzeria med navnet Ild.pizza åbner nu også i Horsens.

Det bekræfter Younes Deaibis, kommerciel direktør og medejer af den aarhusianske pizzakæde, som på rekordtid er blevet Danmarks største med 12, snart 13 pizzeriaer.

I Horsens rykker Ild.pizza ind i Kattesund 4 - i cirka halvdelen af de 300 kvadratmeter lokaler, som tidligere har huset interiør-butikken Decorate Shop.

- Vi har lige overtaget lejemålet, og nu venter en større ombygning, siger Yones Deaibis, som håber at være klar til åbning i Horsens midt i februar.

En del af den nu lukkede Decorate Shop på Kattesund bliver til pizzeria. Foto: Mads Dalegaard

Der skal ikke alene indrettes pizzarestaurant med cirka 20 siddepladser, men også et stort køkken med plads til produktion og Danmarks største brændestyrede pizzaovn - en ovn, der kan rumme 18 pizzaer ad gangen, og som Ild.pizza i dag kun har i samme størrelse i få af restauranterne, fortæller Younes Deaibis.

Den håndbyggede stenovn med levende ild er ifølge Ild.pizza den optimale løsning til pizzabagning, og den er kædens særlige varemærke.

Annonce

Støtter lokalt

Ild.pizza blev stiftet i Aarhus af Esben Mols og Anders Grønborg, som åbnede den første afdeling i Skejby i maj 2019. Kort efter kom Younes Deaibis til, og det samme gjorde flere pizzeriaer.

Seks er placeret i Aarhus-området, og dertil kommer et i Odder, Galten, Viborg, Herning, Hornslet og Randers.

Ifølge Younes Deaibis stopper det langt fra med åbning nummer 13 i Horsens. Kæden satser på åbning af endnu en håndfuld i 2021, blandt andet på Sjælland. På sigt er ambitionen at sprede sig i landet med mindst 100 pizzeriaer inden 2025, fortæller han.

Ild.pizza gør en dyd ud af, at pizza skal bages i stenovn med åben ild, og den ovn, der lander i Horsens, er kædens største. Pressefoto

- Flere spændende byer er i pipeline, men fortrinsvis er det byer med flere end 10.000 indbyggere, der har interesse, siger Younes Deaibis.

Han tilføjer, at kæden arbejder målrettet på at skabe lokal forankring for hvert pizzeria.

- Vi ansætter altid lokalt personale, og vi støtter også lokale foreninger, blandt andet med hele omsætningen fra første åbningsdag. Vi kigger lige nu på, hvad der er horsensianernes hjertebarn, og hvor vores støtte kan falde på et godt sted, siger han.

I Horsens er der i alt ansat 20 medarbejdere, som fortrinsvis skal arbejde på deltid.

- Vi glæder os super meget til at komme til byen, fastslår Younes Deaibis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

AC Horsens For abonnenter

Askou har skabt et superligahold: AC Horsens' forvandling fuldbyrdet med dramatisk sejr

Annonce