Annonce
Skanderborg

Nu skal Stjær være koncertby

Nu skal der være koncerter i den nye hal i Stjær og et musikalsk bysbarn, Karsten Holm, åbner ballet sammen med sit band, nemlig med en koncertfortælling om Johnny Cash. PR-foto
Annonce

Stjær: Stjær Boldklub og Stjær kulturgruppe går nu sammen om at arrangere koncerter i den nye hal i Stjær og et musikalsk bysbarn åbner ballet.

- Den mindste af byens to haller har en perfekt størrelse og en fremragende akustik, som gør den særdeles velegnet til koncertarrangementer, siger John Haarup Haarup fra Stjær Boldklub om baggrunden for ideen.

Stjær Boldklub og Kulturgruppen har en plan om at arrangere cirka fire koncerter om året med populære navne inden for forskellige genrer.

- Kun fantasien sætter grænsen, siger Karsten Holm som med sin musikerbaggrund også er blevet involveret omkring Stjærs nye koncertinitiativ.

Sammen med sin trio bliver Karsten Holm også "fødselshjælper" for nyskabelsen idet han indtager scenen fredag 5. april kl. 20 med "Historien om Johnny Cash" - en koncertfortælling. Den har siden 2013 haft stor succes landet over og fyldt kirker og andre koncertsteder.

Billetsalget til koncerten sker fra Stjærhallens cafeteria 9. marts, endvidere kan man købe via mobilepay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce