Annonce
Erhverv

Nu skal drikkedunken væk fra gulvet i fitnesscentret

Niclas Møller har løbende arbejdet på at udvikle Hang, som drikkedunkholderen hedder, siden marts 2015. Foto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Niclas Møller og Nicolas Skovby - begge 27 år og fra Horsens - arbejder på at skabe en succes med produktet Hang - en velcrorem med indbygget magnet, der holder en drikkedunk fast på en hvilken som helst overflade af jern.

Ligesom isterningeposen, skruelåget, nøgleringen, stanniol og andre ting, som vi i dag bruger uden at tænke videre over det, løser Hang én af hverdagens små udfordringer.

- Vores produkt er på mange måder meget simpelt, men det er en ting, mange mennesker har brug for i et træningscenter. Her stiller man sin drikkedunk på gulvet eller et tilfældigt sted. Det første er ikke ret hygiejnisk. Det andet roder, hvis der er mange af dem. Derfor håber vi, at mange vil se mulighederne i at bruge Hang, siger Niclas Møller, der er adm. direktør i virksomheden Hang Products ApS, som de to kammerater driver sammen.

De startede i marts 2015, og i øjeblikket har de 24 forhandlere i Danmark samt distributionsaftaler med sælgere i Tyskland, England, Irland og Australien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce