Annonce
Odder

Nu kan der bygges på NT-grunden

Bliver Jespersen Ejendomme og ejerne af UNO Kiosken enige om byggeriet, vil det gamle NT-område blive omdannet til et lille lokalcenter med både dagligvarer, en bager og masser af lejligheder. Tegning: Eriksen Arkitekter M.A.A.
Annonce

Odder: Efter år med forfald kan der snart bygges på den gamle NT-grund på Rådhusgade i Odder.

Det blev slået fast, da medlemmerne af det nyetablerede udvalg for miljø, teknik og klima forleden holdt mødte, og blåstemplede et forslag til lokalplan for området og sendte det videre til byrådet.

Forslaget har været i høring i otte uger, og der var ikke indkommet indsigelser. Planen omfatter arealet, hvor Uno-Kiosken ligger i dag, det bagvedliggende areal samt hele den gamle NT-bygning. Alt skal rives ned og erstattes af et stort erhvervsprojekt.

Projektet indeholder 43 boliger, en dagligvarebutik og en drive-in bager. Lejlighederne fordeles på tre blokke, der bygges i fire plan med nogle lidt lækrere lejligheder øverst. Det er Brabrand-firmaet Jespersen Ejendomme, der vil bygge. Firmaet ejer allerede i dag hele området med undtagelse af den grund, som huser UNO-Kiosken. Den ejes kioskejerne Dorthe og Kim Antonsen, og herfra oplyser Dorthe Antonsen, at parret ikke har indgået nogen aftale med Jespersen Ejendomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce