Annonce
Erhverv

Nu kører Ikea til Horsens: Hent dine varer på lokal parkeringsplads

Bestilte Ikea-varer kan nu hentes hos en fragtbil på parkeringspladsen ved Spar i Horsens. Pressefoto
Hvis kunderne ikke kan komme til Ikea i Aarhus, kommer Ikea til kunderne. Det er filosofien bag en række nye afhentningssteder, som varehuset har etableret - blandt andet i Horsens.

Horsens: Nu kan kunder fra Horsens-området hente Ikea-varer på parkeringspladsen ved Spar-butikken på Smedetorvet.

"Klik & Hent" er navnet på en ny Ikea-service, som betyder, at kunderne kan bestille varer online og dem leveret til et af 37 afhentningssteder over hele landet.

- Her i Aarhus får vi besøg af kunder fra det meste af Midt- og Østjylland, men jeg ved, at der er mange, der har en lang vej at køre. Nogle gør det til en heldagsudflugt, men der er nok også nogen, som synes, der er for langt, og derfor ikke handler hos os så ofte, som de ellers ville. Med vores nye afhentningssteder kommer vi rigtigt mange kunder i møde, siger varehuschef John Sørensen i en pressemeddelelse.

Afhentningsstederne ligger godt placeret og er nemme at komme til, tilføjer han. Foruden Spar i Horsens er Bloms Butikker i Skanderborg blandt de 37 afhentningssteder.

Når varen er bestilt online, kan den hentes på udvalgte tidspunkter, hvor Ikeas fragtbil kommer til en parkeringsplads på afhentningsstedet.

"Klik & Hent" er et supplement til "Her & Nu-levering", hvor større ordrer kan leveres samme dag til hjemmeadressen. Prisen for hjemmelevering er afhængig af størrelse og vægt på varen. Det kan være op til 999 kroner, mens det koster 79 kroner at få Ikea-bilen til at tage varer med til de udvalgte afhentningssteder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Erhverv For abonnenter

Bojsen-modtager: Tænk, at vores kunder synes, at vi fortjener den pris...

Annonce