Annonce
AC Horsens

- Nu gælder det om at holde fokus, ellers går det først galt

Bjarke Jacobsen kom på en uvant opgave som stopper. Her er han i duel med Kjartan Finnbogason. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Bjarke Jacobsen var rykket ned som stopper mod VB. Vi må lede videre efter noget, der fungerer, siger AC-spilleren.

Vejle: Bjarke Jacobsen måtte agere vikar i AC Horsens' midterforsvar til kampen mod VB.

- Jeg har spillet pladsen som U19-spiller, og det fungerede faktisk udmærket. Det føltes meget naturligt. Vi fik løst opgaven lige indtil målet til 1-0. Der kunne man se, at vi var sårbare, sagde Bjarke Jacobsen.

Han foretrækker at spille på den centrale midtbane.

- Men den slags tanker er der ikke råd til vores nuværende situation. Alle må arbejde i holdets tjeneste, sagde AC-spilleren.

De mange nederlag i foråret har gjort ondt på truppen.

- Vi er ikke inde i en særlig sjov periode, men det gælder om at holde humøret oppe, og det gør vi stadig. Nu gælder det for alvor om at holde fokus, ellers gør det først galt, sagde Bjarke Jacobsen.

- Hvordan vi får vendt udviklingen? Det er en af de svære. Vi forsøgte nogle nye ting mod VB, men det er som om, at intet fungerer i øjeblikket. Vi kan ikke gøre andet end at lede videre og blive ved med at prøve. Det er vi nødt til i jagten på den succesoplevelse, der kan vende tingene, sagde Bjarke Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce