Annonce
Kultur

Nu fortæller han om sin exit: Lars Løkke-turné rammer Horsens

Lars Løkke Rasmussen har ikke givet mange interviews om sin afsked med posten som Venstres førstemand. Nu løfter han angiveligt sløret på en foredragsturné, der også når omkring Horsens. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen, Scanpix
Eks-statsminster Lars Løkke Rasmussen har føjet Horsens til listen over de byer, der får besøg, når han rejser landet rundt med "Befrielsens Øjeblik II".
Annonce

Horsens: Han er ude af statsministeriet, men på boghylderne i de danske hjem er forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) angiveligt stadig et af de varmeste navne i dansk politik.

Løkke Rasmussen har i hvert fald netop kundgjort på Facebook, at interessen for hans foredragsturné, der bakker op om udgivelsen af samtalebogen "Befrielsens Øjeblik", har været så stor, at flere byer end først planlagt nu får besøg. Blandt andet Horsens.

Det bliver nærmere bestemt Horsens Ny Teater, der den 11. marts skal lægge hus til foredraget "Befrielsens Øjeblik II", hvor eks-statsministeren interviewes af bogens forfatter Kirsten Jacobsen med en ambition om at gøre publikum klogere på personen Lars Løkke og hans toppolitiske exit.

- Oplev Kirsten Jacobsen i et ærligt interview med Danmarks tidligere statsminister, hvor du også selv får adgang til at stille de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på, da han lørdag 31. august tog afsked med dansk top-politik efter et skelsættende og historisk hovedbestyrelsesmøde i Venstre, lyder det i omtalen af foredraget.

På sine Facebook-side glæder Lars Løkke Rasmussen sig over, at han har kunnet føje flere byer til turen rundt i landet.

- Hvem siger, at der ikke er interesse for politik i den danske befolkning, spørger han.

Ud over Horsens er Esbjerg, Sønderborg, Helsinge, Aalborg, Odense, Holstebro og Silkeborg på den turnéplan, der ifølge billetsiden Tikko strækker sig fra februar til april i 2020.

Derudover kan Løkke i november og december i år opleves i Aarhus, Roskilde, Kolding og København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Erfaren familie vil lære andre at vandre

Annonce