Annonce
Hedensted

Nu får Ølholm sin udstykning - grunde forventes at blive sat til salg næste forår

Sådan forventes det, at grundene skal fordeles. Illustration: Hedensted Kommune
Knap 20 grunde er nu på vej til at blive udstykket i Ølholm tæt på skole og motorvej. Lokalplanen for området kommer snart i høring, og derefter kan byggemodningen gå i gang.

Ølholm: De har været længe ventet, de 19 kommunale byggegrunde, der nu er på vej til at blive sat til salg i Ølholm.

Efter et længere forarbejde er lokalplanen for området nu på vej gennem det politiske system og i høring hos områdets beboere og øvrige interessenter.

Tirsdag behandlede udvalget for teknik planen, der omfatter 3,3 hektar i den sydøstlige ende af byen. Nærmere bestemt området omkring Jehovas Vidners Rigssal ved Vejlevej og Guldagervænget.

Annonce

Det har tidligere været omtalt, at der skulle udstykkes fem til 10 grunde på arealet, men det er vokset til, at der nu foreslås at udstykke otte mindre grunde på mindst 400 kvm stykket til rækkehuse e.l. samt 10-11 almindelige parcelhusgrunde på minimum 700 kvm stykket.

Desuden er der planer om hele to regnvandsbassiner, da grundvandet i området er højt. Samtidig bliver der anlagt en sti til skolen og en støjafskærmning op til skolens boldbane.

Planen skal godkendes i byrådet på deres møde sidst i juni, hvorefter den skal sendes otte uger i høring. Når høringsperioden er overstået kan byggemodningen gå i gang, hvorefter grundene kan blive udbudt til salg.

Lokalplanen for området forventes godkendt af byrådet oktober 2021. Herefter igangsættes byggemodning, så grundene forventeligt kan blive sat til salg i løbet af foråret 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce