x
Annonce
AC Horsens

Nu er spillerne i AC Horsens også sendt hjem

Manager Bo Henriksen og direktør Kristian Nielsen er stort set de eneste, der er på arbejde i AC Horsens. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Direktør Kristian Nielsen og manager Bo Henriksen er stort set de eneste, der stadig er på arbejde.

Horsens: AC Horsens valgte tidligere på ugen at sende en stribe medarbejdere i klubbens administration, fra ungdomsakademiet og fra staben omkring førsteholdstruppen hjem med henblik på muligheden for at søge lønkompensation fra regeringens trepartsordning.

I første omgang var spillertruppen undtaget, men nu har AC Horsens besluttet at spillertruppen også skal sendes hjem.

Det ændrer ikke noget for spillerne, der allerede har været hjemme i over en uge for at undgå at blive smittet. Det har været op til spillerne selv at træne, og det bliver det også fremover. Nu kan klubben bare ikke stille krav om, at de skal træne for principielt er de sendt hjem for at holde fri.

Det betyder også, at spillerne ikke længere må stille op til interviews og lignende. Hjemsendte spillere i andre klubber er ligeledes blevet opfordret til at ikke længere at træne i klubtøj, hvis de vælger at løbe en tur.

Stort set samtlige klubber har valgt at tage i mod tilbuddet om lønkompensation mod at sende spillere og medarbejdere hjem. Tilskudsordningen giver mulighed for, at klubben kan få støtte til lønudbetalingerne. Alt efter jobfunktionen kan hver enkelt medarbejder maksimalt blive støttet med op til 26.000 kroner om måneden

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Peter Sørensen: Kommunen kan gøre noget - men det er private penge, der for alvor holder byggeriet i gang

Horsens

Frustreret men forstående elev: Mega nederen, at det lige er vores år, det rammer

Annonce