Annonce
Horsens

Nu er Paradis solgt: Pizza-mand overtager is-butikker i Horsens og Juelsminde

25-årige Oliver Yousif har solgt sit pizzeria og i stedet investeret i to isbutikker. Han åbner begge Paradis-butikker 2. marts. Arkivfoto

Når isbutikken Paradis i Horsens og Juelsminde til marts slår dørene op til en ny is-sæson, bliver det med ny indehaver bag disken. Oliver Yousif, som i to år har drevet Delons Pizza i Horsens, skifter branche.

Horsens: Paradis i Thonbogade i Horsens og på Havnegade i Juelsminde er solgt.

I december meldte tidligere indehaver Jan Abrahamsen ud, at han satte sine to is-butikker til salg. Nu er de begge solgt til 25-årige Oliver Yousif, der i ca. to år har drevet pizzeriaet Delons i Grønnegade.

- Da jeg så et opslag på Facebook, tænkte jeg, at det kunne jeg godt tænke mig at høre mere om. Jeg tog kontakt til ejeren og blev kun mere interesseret, så jeg kastede mig ud i det, forklarer Oliver Yousif, som officielt overtog begge butikker 1. januar.

- Jeg åbner dog ikke før 2. marts. Det er jo sæson-butikker, og jeg åbner sammen med de andre Paradis-butikker, siger den ny ejer.

Annonce

Jeg har tit og ofte spist is fra Paradis, og da jeg hørte, butikkerne var til salg, slog jeg til. Isen er god, konceptet er godt, og det er to gode og veldrevne forretninger, som jeg vil drive videre på samme vis.

Oliver Yousif
Jan Abrahamsen drev Paradis i Horsens fra 2007 og Paradis i Juelsminde fra 2011. I december fortalte han Horsens Folkeblad, at han havde lyst til at prøve noget helt andet og derfor satte sine is-butikker til salg. Arkivfoto

Flere ansatte fortsætter

Han er nu franchisetager af konceptet hos Paradis-kæden, men samtidig har han af Jan Abrahamsen overtaget lokaliteterne, inventar og den goodwill, han har bygget op som indehaver i Horsens siden 2007 og i Juelsminde siden 2011.

Prisen har parterne valgt at holde for sig selv, siger Oliver Yousif.

Han agter at drive butikkerne videre i samme ånd som tidligere, og han har ansat det meste af det tidligere personale, fortæller han.

- Det er gode og veldrevne forretninger, og der er et godt personale, som kender det hele, så der er ingen grund til at lave om på noget dér, siger den ny indehaver, som også selv vil stå bag disken.

- Selvfølgelig, fastslår han.

Med købet af isbutikkerne valgte han samtidig at sælge Delons, som han overtog i februar 2017. Nu har Azhar Bebo købt pizza-forretningen.

Godt vejr er ekstra plus

At Oliver Yousif nu skal sælge is i stedet for pizza, ser han som en spændende udfordring, han glæder sig til.

- Jeg er en iværksætter, der elsker at blive udfordret. Jeg har før kastet mig ud i at låne penge og starte noget helt fra bunden. Det drev jeg godt, og nu har jeg igen investeret alt, hvad jeg har, siger han.

At det er sæson-butikker, afskrækker ham ikke. Han håber, han kan leve af driften fra sæsonen, hvor han i øvrigt tror på, at der salg i isen, uanset vind og vejr.

- Det er god og anderledes is, som man altid kan få smag for, men det er klart, at godt vejr vil være et ekstra plus, siger Oliver Yousif, som glæder sig til åbningen 2. marts - det sker sædvanen tro med gratis is de første timer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce