Annonce
Horsens

44 byggegrunde i Gedved er ved at være klar til salg: Nu er der sat priser på

Korntoften i det nordlige Gedved set fra luften. De byggegrunde i udstykningen, der kommer til salg snart, ses øverst i billedet. Arkivfoto
Grundene i etape to er dyrere end i den første etape af udstykningen Korntoften. Det skyldes markedsforholdene og den lidt mere attraktive geografiske placering, lyder det fra mægleren, der har vurderet grundene.

Gedved: Byggemodningen er færdig med udgangen af denne måned, og herefter vil 44 byggegrunde i udstykningen Korntoften i det nordlige Gedved være klar til salg.

Økonomi- og erhvervsudvalget har netop sat priser på grundene på vejene Kimet og Stakken, der har en størrelse på mellem 724 og 1297 kvadratmeter. Den billigste grund kommer til at koste 695.000 kroner og den dyreste 848.000 kroner. Gennemsnitsprisen for grundene er på 776.750 kroner.

Grundene vil blive udbudt til mindstepriser og solgt til højestbydende.

Der er tale om etape to i udstykningen Korntoften, der også omfatter udstykningerne Strået og Akset. Set i forhold til etape et er den gennemsnitlige grundpris i etape to steget med 86.625 kroner.

Det skyldes ifølge Nybolig Projektsalg Horsens, der har vurderet grundene for kommunen, dels at markedsforholdene har ændret sig, dels at grundene i etape to har enten udsigt og/eller have mod grønne friarealer. Udsigten er modsat etape et primært sydvendt i etape to.

Annonce

Flere vil bo i Gedved

I vurderingsrapporten skriver ejendomsmæglerne blandt andet, at Gedved by igennem flere år har været inde i en positiv udvikling.

Cirka 80 procent af grundene i etape et er solgt, og den hurtige omsætningshastighed viser ifølge mægleren, at der er et opsparet behov og stigende interesse for at flytte til området.

Om udstykningen skriver mæglerne blandt andet, at den "ligger i et smukt og naturskønt område, i et kuperet terræn". Det bemærkes også, at Gedved "er en by i vækst, som er begunstiget af sin gode geografiske placering, med ca. 10 minutters kørsel til Horsens og 15 minutter til Skanderborg, derudover med let adgang til E45".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce