Annonce
Horsens

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Nembilvask åbner fredag i Horsens. Foto: Nembilvask
Med en smule forsinkelse er Nembilvask nu klar til at åbne landets største vaskecenter midt i Horsens.

Horsens: - Vi er klar, og så kan vi lige så godt få det sparket i gang, lyder det fra administrerende direktør Martin Fisker.

Ja, det er med kort varsel, men nu er Nembilvask klar til at åbne det, der ifølge virksomheden selv er Danmarks største vaskecenter. Det ligger på Høegh Guldbergs Gade i Horsens, og de første kunder kan få vasket bilen fra fredag klokken seks.

Den relativt nystartede bilvask-kæde starter på trods af tidspunktet med 10 dages åbningsfest, hvor første bilvask koster en krone, og hvor der følger en måneds gratis abonnement med, som giver mulighed for fri afbenyttelse af kædens vaskehaller.

Annonce

- Det vil trække mennesker til og give mange rene biler i Horsens, men det er også med kæmpe respekt for coronavirus, og vi gør det kun, fordi vi ved, at det kan lade sig gøre forsvarligt, lyder det fra Martin Fisker.

Genanvender vandet

Ambitionerne fejler ikke noget, når man vælger at åbne et vaskeanlæg midt i Horsens i den størrelsesorden, som Nembilvasks nye anlæg er.

Seks vaskehaller, aftørringsområde, pusleområde med alt fra sæderens til støvsuger og flere venteområder er samlet under et tag og med opvarmede forhold, og så er der udenfor en station til campingvogne, både eller lignende, der er for store til vaskehallerne.

- Det er en helt anden oplevelse end den, man kan få derhjemme, og vi genanvender 95 procent af vandet, så på den måde er det også en gevinst at bruge os, lyder det fra direktøren.

Annonce

Pilotering gav forsinkelse

Da avisen første gang skrev om vaskecentrets åbning i Horsens, havde folkene bag en forventning om, at de første biler blev rengjort i slutningen af oktober, men det endte med et par måneders forsinkelse.

- I bund og grund har vi lært, at der altid er udfordringer ved store projekter. Vi har måttet pilotere ejendommen for, at fundamentet kunne holde, og det var en ekstra proces. Derudover er det bare et kæmpe anlæg, og det har haft betydning på alle fronter, siger Martin Fisker.

Nembilvasks åbningstilbud kan man vælge at købe hjemmefra, så det "blot" er bilvasken, der skal klares på stedet. Så undgår man unødig kontakt med stedets ansatte i forbindelse med booking. Foto: Nembilvask

Det omfattende renoveringsprojekt har krævet sænkning af gulvniveauet, så der var plads til vaskeanlæggene, og udenfor har der været massiv opgravning i forbindelse med det biosystem, der skal sørge for genanvendelse af vandet.


Det vil trække mennesker til og give mange rene biler i Horsens, men det er også med kæmpe respekt for coronavirus.

Martin Fisker, administrerende direktør i Nembilvask


Nu er alt på plads, og fra fredag er vaskehallerne åbne fra klokken seks til 23.

Martin Fisker står i spidsen for Nembilvask og ses her i lokalerne i Horsens dengang, der var tale om en byggeplads. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce