Annonce
HH Elite

HH-træner: - Nu er bundkampen åbnet igen

Skanderborgs målmand Monika Kongsgaard var den afgørende forskel på Skanderborg og HH Elite. Foto: Charlotte Adsbøl).
- Vi er stadig bedst indbyrdes med både Skanderborg og Aalborg, sagde Lars Frederiksen.

Skanderborg: - Nu er bundkampen åbnet igen. Alt kan ske i de sidste seks runder, og de hold, der ikke har så meget at spille for, kan være taknemmelige ofre for bundholdene, sagde HH-træner Lars Frederiksen.

- Vi er dog stadig bedst indbyrdes med Skanderborg, som vi slog med fire mål i den første kamp, og Aalborg, og det kan vise sig at blive vigtigt.

- Vi spillede sidelæns i første halvleg og var alt for lette at dække op. Det blev bedre i anden halvleg. Det var positivt, at vi kom stærkt igen og fik udlignet. Til sidst var det tilfældigheder, der afgjorde kampen. Den kunne lige så godt være endt uafgjort.

- Det var en stor skuffelse for os, men vi må op på hesten igen. Vi har seks kampe endnu. På onsdag venter mit gamle hold Team Esbjerg. Det er nok ikke her, vi skal sætte næsen op efter point, men vi har to hjemmekampe mod Team Tvis Holstebro og Randers og udekamp mod Ajax, og her er vi ikke chanceløse, sagde Lars Frederiksen.

HH's topscorer Melissa Petrén:

- Jeg synes ikke, det var nerverne, der slog os ud, men vi fik ikke spillet til at køre, som vi plejer, i første halvleg. Det blev meget bedre i anden halvleg. Vi vandt anden halvleg, men det er en ringe trøst. Det var svært at skyde os igennem Skanderborgs midterblok, der dækkede godt op. Alle vidste, det var en vigtig kamp, og det var ikke, fordi vi ikke var opsat til kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet bekræfter: 20-årigt voldsoffer er afgået ved døden

Horsens

Se video: Mindst syv betjente til stede ved retten, da sigtet i Nørretorv-sagen blev fremstillet

Horsens

Mandagens coronatal: God grund til glæde i Horsens - men flere sogne i oplandet har høje smittetal

Annonce