Annonce
Ikast-Brande

Nu bygges de første parcelhuse i Brande Syd

Mark Kristensen og børnene Benjamin og Laura holder en lille pause i byggeriet af familiens nye parcelhus. Foto: Ejgil Jessen Hansen
Annonce

Brande: I juni 2019 arrangerede Ikast-Brande Kommune en bustur til de områder, som udgør den kommende strukturplan for Brande Syd. Interessen var stor, og cirka 150 lokale deltog.

På det tidspunkt blev der fra kommunens side udtalt, at i november 2019 forventedes de første grunde at blive sat til salg. Det ville blive på det område i strukturplanen, der kaldes ”Skoven”, og de 13 grunde, som arealet indeholder, er beliggende ved Ny Sandfeldvej.

Årsagen til, at netop denne udstykning stod først for i planen, var, at kommunen i forvejen ejede dette areal og derfor hurtigt kunne gå i gang med byggemodningen.

Nu er de første boliger ved at blive opført, og en af de første er Mark Kristensen, som er ved at opføre familiens nye parcelhus på 266 kvadratmeter plus garage.

Familien har fået en hjørnegrund, som de ønskede og Mark Kristensen, som selv står for byggeriet, har taget ni måneders orlov fra sit arbejde for at opføre huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce