Annonce
Erhverv

Nu bliver to bank-filialer til én: Karen Grøn og kolleger holder flyttedag

Den Jyske Sparekasse på Løvenørnsgade er blevet til Vestjysk Bank, efter at de to institutter i januar besluttede at fusionere. I tre byer havde begge banker en filial, og dem er den fusionerede bank nu ved at samle til én. Det gælder blandt andet i Horsens, hvor adressen bliver her i Løvenørnsgade. Pressefoto/arkiv
Karen Grøn, tidligere afdelingsdirektør, og tre andre rådgivere fra Vestjysk Bank på Grønlandsvej flytter nu til Løvenørnsgade.

Horsens: Efter fusionen mellem Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank - der fortsætter under navnet Vestjysk Bank - samles de to institutters filialer i Horsens nu på fælles adresse.

Det sker i lokalerne på Løvenørnsgade, hvor Den Jyske Sparekasse har haft adresse.

- Vi har vurderet, at Løvenørnsgade-filialen er den bedste adresse for os i Horsens, siger filialdirektør Claus Villadsen.

Han har tidligere været områdedirektør i Den Jyske Sparekasse i Farsø, men fik efter fusionen i januar ansvaret for den fusionerede Horsens-filial.

Daniel Ulf Pedersen, som indtil da var konstitueret områdedirektør for sparekassens filialer i Horsens, Hedensted og Juelsminde, er nu rykket til et job som souschef i Vestjysk Bank, Herning.

En af fem ansatte fra filialen på Grønlandsvej flytter til filialen i Hedensted, mens de øvrige fire flytter med til Løvenørnsgade, fortæller filialdirektøren.

Det gælder også Karen Grøn, som var afdelingsdirektør i Vestjysk Bank og nu bliver rådgiver i den sammenlagte filial, oplyser Claus Villadsen.

Karen Grøn, der har været afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Horsens, fortsætter som rådgiver i den sammenlagte afdeling. Arkivfoto: Morten Pape

Dermed er der nu 22 ansatte i banken i Løvenørnsgade.

Fra tirsdag vil pengeautomaten i Løvenørnsgade også kunne bruges af kunderne i Vestjysk Bank, og det bliver dermed den officielle dato for sammenlægningen.

Vestjysk Bank rykker dermed ud af lokalerne på ved Sundhedshuset på Grønlandsvej. Ejendommen ejes af Ejendomsselskabet Horsens, Cobo A/S. Horsens Folkeblad har forsøgt at træffe direktør Henning Jensen for at høre til nye planer for lokalerne, men det har endnu ikke været muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce