Annonce
Ikast-Brande

NSG-formand stiller op for Dansk Folkeparti

Finn Brostrup melder sig nu på banen hos Dansk Folkeparti. Arkivfoto: Peter Hald
Finn Brostrup fra Nørre Snede vil stille op som kandidat til kommunalvalget.

Nr. Snede: Dansk Folkeparti Ikast-Brande kunne i forrige måned offentliggøre navnene på ni kandidater til kommunalvalget i november, og dengang lød det, at der var flere kandidater på spring. Det holdt stik. Nu har en ny DF-kandidat meldt sig på banen.

Det er 50-årige Finn Brostrup fra Nørre Snede, der stiller op. Lokalt er Finn Brostrup mest kendt for sin rolle som formand for fodboldklubben NSG, og netop kendskabet til foreningslivet er noget, som han vil fremhæve.

- Jeg er foreningsmand, siger Finn Brostrup.

Annonce

- Det handler også om, at jeg synes, at vi skal have nogle flere kandidater på banen her fra området. Nørre Snede er jo en lille by, og jeg vil gerne kæmpe for, at vi ikke bliver overset, siger han videre.

Til daglig arbejder han for virksomheden European House Of Beds i Horsens, hvor han blandt andet er med til at styre produktionsanlægget, og i fritiden har han ud over engagementet i NSG også en tjans som frivillig på plejecentret Østervang i Klovborg.

Finn Brostrup bor i Nørre Snede sammen med kæresten Malene, og parret har sammen to drenge på seks og ni år. Finn Brostrup har desuden to voksne drenge fra et tidligere ægteskab.

De øvrige DF-kandidater er Simon Vanggaard fra Ikast, der er DF's borgmesterkandidat. Dernæst følger Trine Meldgaard Kristensen fra Ikast, Bo Sand Kristensen fra Brande, Mikael Würtz fra Engesvang, Tina Ostersen fra Brande, Jytte Graversen fra Ejstrupholm, Peder Fenger Ikast, H.C. Hansen fra Bording og Jens Laursen fra Brande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Følg kampen her: Danmark foran ved pausen

Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce