Annonce
Kultur

Northside forsætter planlægningen af sommerens festival

Northside arbejder som planlagt frem mod at afvikle deres festival 4.-6. juni. Det skriver festivalen på sin Facebook-side tirsdag. Foto: Axel Schütt
Den store århusianske musikfestival meldte tirsdag eftermiddag ud, at de fortsætter planlægningen af årets Northside, der er programsat til 4.-6. juni.

AARHUS: De kulturelle institutioner er hårdt ramt af coronavirussens indtog i Danmark. Flere af de århusianske spillesteder, teatre og museer har allerede lukket ned på grund af smittefaren i forbindelse med større arrangementer.

Et af sommerens største arrangementer i Aarhus bliver musikfestivalen Northside, der efter planen skal afvikles fra 4. til 6. juni ved Ådalen.

De mange aflysninger i den senere tid har også skabt tvivl om de fremtidige arrangementer. Tirsdag eftermiddag kom Northside dog med en opdatering på sin Facebook-side, hvor organisationen meldte ud, at de fortsætter med planlægningen af festivalen som normalt.

- Vi fortsætter som normalt med planlægningen af Northside, der finder sted om 11 uger den 4.-6. juni. Vi følger udviklingen nøje og er i løbende dialog med de relevante myndigheder, skriver festivalen og tilføjer, at ændringer vil blive meldt ud på deres Facebook-side.

Den århusianske musikfestival er vokset med hastige skridt over de seneste år og er en af de helt store begivenheder i løbet af sommeren.

Festivalen har allerede booket flere større internationale navne som Massive Attack, Green Day, White Lies, Robyn og Weezer, ligesom danske navne som Kashmir, Lukas Graham, Jung og Spleen United også er på plakaten til den tre dage lange festival.

Northside er blevet afholdt siden 2010.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

AC Horsens får penge fra DBU

Østjylland

Læge fortæller om corona-kampen på sygehuset: Frygter valget mellem liv og død

Hedensted

Støtter lokale butikker og glæder de gamle: Ildsjæle sender påskepakker til plejehjemsbeboere

Annonce