Annonce
Sport

Norsk landsholdsspiller skifter til Århus Håndbold

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
22-årige William Aar skifter til sommer til Århus Håndbold på en toårig kontrakt.

Den norske landsholdsspiller William Aar skifter til sommer til Århus Håndbold på en toårig kontrakt, skriver klubben på sin hjemmeside.

22-årige Aar er udtaget til den norske bruttotrup forud for januars EM i håndbold.

- Først og fremmest fordi Århus Håndbold har et godt trænerteam, som jeg tror, kan videreudvikle mig som spiller. Derudover har jeg fået et godt indtryk af byen og klubben gennem de samtaler, jeg har haft med Århus Håndbold.

- Jeg ser frem til at lære mine nye holdkammerater og folkene omkring klubben at kende. Og så vil jeg bruge tiden frem mod sommer på at lære mere dansk, end jeg kan i dag, siger han til Århus Håndbolds hjemmeside.

Ifølge Århus-træner Erik Veje Rasmussen er det lidt af en kapacitet, som Århus Håndbold tirsdag kan præsentere.

- Da vi kiggede på forskellige norske spillere, havde jeg fornøjelsen af at se William på video, og allerede fra de første klip var jeg ret overbevist om, at det ville være et scoop, hvis vi kunne få ham til klubben.

- Jeg er faktisk lidt overrasket og glad for, at vi er lykkedes med at lande William i Århus Håndbold, siger Erik Veje Rasmussen om venstrebacken.

William Aar spiller for tiden i den norske klub Kolstad Håndball.

/ritzau/

Annonce
Århus Håndbolds nyhed om William Aar
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Tricktyve fulgte efter 76-årig og smadrede hendes bilrude

Annonce