Annonce
Erhverv

Nordic Rentals udvider igen: Opkøber dansk konkurrent

De store lagerhaller ved Nordic Rentals hovedkvarter i Løsning er fyldt fra loft til gulv med materiel til lyd, lys, sceneopbyning og AV-udstyr. I højsæsonen er der dog plads på hylderne, da det meste af udstyret er på landevejen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Lys- og lydvirksomheden i Løsning overtager den danske virksomhed Comtech med 17 medarbejdere. Det er anden gang på to år, Nordic Rentals udvider, og et led i planen om at være repræsenteret i hele Skandinavien.
Annonce

Hedensted: Løsning-virksomheden Nordic Rentals har de seneste år haft fart på væksten, og det har placeret dem på den store scene inden for levering af tekniske løsninger til eventbranchen.

1. oktober opkøbte virksomheden den danske konkurrent Comtech med base i København, og det giver en oprustning på både mandskab, lagerfaciliteter og udstyr - nærmere bestemt 17 medarbejdere og 3300 kvm fyldt lager.

- Vi fortsætter den konsolidering, som er nødvendig for vores branche, og som samtidig betyder, at vi er et skridt nærmere at være repræsenteret i hele Skandinavien, siger Torben Sjøberg Pedersen, direktør i Nordic Rentals, om opkøbet.

Nordic Rentals

Nordic Rentals A/S er resultatet af en række fusioner gennem de seneste 33 år.

Udgangspunktet var Lydkompag9et, der leverede de første højtalere og lysanlæg tilbage i 1985.

I dag beskæftiger Nordic Rentals sammen med søsterselskabet Koncertsystemer over 150 medarbejdere.

Firmaet har hovedafdeling på Helge Nielsens Allé i Løsning og har afdelinger i København, Ålesund, Bergen og Oslo.

Lys og lyd og sceneopbygning er ikke firmaets eneste arbejdsområder. I 2007 kom en AV-afdeling til, og i dag markedsfører Nordic Rentals sig som totalleverandør og leverer lyd, lys og scener til en lang række begivenheder - også messer og konferencer.

Annonce

4000 projekter om året

Der er sket meget, siden virksomheden begyndte i en garage i 1985, til i dag, hvor den sammen med søsterselskabet Konsertsystemer har i alt 150 medarbejdere og leverer lys, lyd, AV og scener til arrangementer i hele norden.

I løbet af sommeren har Nordic Rentals blandt andet været totalleverandør på lys, lyd og teknik til Smukfest, Northside, Jelling Festival og Tinderbox, men virksomheden leverer også tekniske løsninger til f.eks. musicals, konferencer og messer.

Sidste år blev den norske virksomhed Konsertsystemer fusioneret med Nordic Rentals som søsterselskab, og det betyder, at Løsning-virksomheden i dag har kontorer i både Ålesund, Bergen, Oslo og København.

Nordic Rentals afvikler over 4000 projekter om året og har en årlig omsætning på 200 mio. kr.

Nordic Rentals har hovedsæde på Helge Nielsens Allé i Løsning. Foto: Anders Wejse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Horsens For abonnenter

Tre årsager til at vælge Horsens: Derfor bygger DSV Europas største logistikcenter i Lund

Annonce