Annonce
Horsens

Nina åbner flagskibsbutik i Nørregade - men salg er ikke det vigtigste

Nina Frederiksen udviklede sleepbag-babysoveposen ud fra de ønsker og behov, hun selv oplevede som småbørns-mor. Siden er der udviklet flere produkter, og nu åbner hun en flagskibsbutik på Nørregade. Arkivfoto

Stifteren af Sleepbag.dk, Nina Frederiksen, vil helt tæt på kunderne, og derfor åbner hun snart en flagskibsbutik på hjørnet af Nørregade og Skolegade, hvor Anna Larsen Antik flyttede ud i januar.

Horsens: Snart bliver der igen liv i de nu tomme lokaler på hjørnet af Nørregade og Skolegade i Horsens, hvor Anna Larsen Antik rykkede ud i januar.

Ny lejer, som overtager lokalerne 15. februar, er virksomheden Sleepbag.dk, der udvikler og forhandler babyudstyr, fortrinsvis særlige soveposer til babyer.

Sleepbag.dk holder i dag til i kontorlokaler få huse derfra - i kælderen af Skolegade 4.

- Og her bliver vi ved med at have kontor, fortæller Nina Frederiksen, der sammen med sin mand fik ideen til Sleepbag og stiftede virksomheden i 2011.

Siden er baby-soveposen blevet populær og forhandles af førende babyudstyrs-forhandlere i hele landet. Flere produkter er også kommet til.

Nina Frederiksen forventer at være klar til at åbne på hjørnet af Nørregade omkring 1. marts.

- Men det bliver ikke en helt almindelig butik, hvor formålet er at sælge. Det skal være vores flagskibsbutik, der kan fungere som platform for at vise produkterne frem, skabe oplevelser og især dialog, forklarer hun.

- I dag møder vi primært vores kunder på messer eller online, f.eks. på de sociale medier, og vi taler med kunder, som f.eks. ringer og spørger om råd. Men vi vil gerne endnu tættere på kunderne, så vi har helt tæt føling med, hvad de gerne vil have, og så de på den måde kan bidrage til udvikling af vores produkter. Vi er meget inspireret af slutbrugeren i hele vores udviklingsproces, forklarer Nina Frederiksen.

Planen er, at den ny flagskibsbutik skal holde åbent mandag-fredag kl. 10-16.

Annonce
Sleepbag-posen har mnage anvendelsesmuligheder og funktioner, og det har kunderne taget godt imod. Den forhandles i dag af førende baby-udstyrsforhandlere som f.eks. Babysam og Ønskebørn. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Inklusion skal være for barnets skyld, ikke for økonomiens

Læserbrev: Vi kendte ham godt. Vi lærere i skolens ældste klasser havde, med en vis ængstelse, på afstand fulgt Frederik op igennem de små klasser, hvor hans adfærd havde været ganske bekymrende. I frikvartererne var han nærmest mandsopdækket, for ellers endte det forudsigeligt nok i ballade. Da han nåede 7. klasse, gik Frederik stadig på skolen. I timerne sad han mest alene med hovedet begravet i computerspil. Af og til blev frustrationerne dog for store, og så måtte klassen gå et andet sted hen, hvis den ville undgå at dele skæbne med stole, borde og penalhuse, som blev kylet rundt i lokalet. Sidst i 7. klasse fik Frederik en plads i et specialtilbud. Alt, alt for sent. Man har I Vejle Kommune lovet at tilføre folkeskolen mere personale for et beløb stigende fra 10 mio. kr. i 2019 til 40 mio. kr. efter fire år. Det kvitterer vi lærere med glæde for. Men virkeligheden har vist, at vi alligevel ikke rigtig har fået flere kolleger ude på skolerne. En af grundene er, at flere og flere elever bliver skilt ud fra almenskolen og placeret i meget dyrere specialtilbud. Det betyder, at pengene går til dem og dermed ikke kan mærkes ude i skolen. I Vejle Kommune er det den enkelte skole, der skal finde pengene i budgettet til at sende elever i specialtilbud, og det er dyrt, så det fløjter. En folkeskoleelev koster 56.000 kr. om året, mens en plads i et specialtilbud kan koste 200.000 kr. Ideen fra kommunens side er at straffe skolen økonomisk, hvis den ikke magter at inkludere sine elever. Desværre betyder det, at børn med særlige behov bliver hængende alt for længe i folkeskolen, hvis skolen ikke har råd til andet. En af årsagerne til stigningen skal findes i, at inklusionsindsatsen i folkeskolen har været underfinansieret. Inklusionen har simpelthen været en spareøvelse. Derfor har disse børn ikke fået den hjælp, de har haft brug for, mens de kunne have haft glæde af den. Nu banker de så på til specialtilbuddene, bl.a. fordi de er blevet holdt for længe ude i almenskolen. Vi må gøre op med et system, der straffer skolerne, hvis man giver eleverne det tilbud, de har brug for, men der skal samtidig sikres ressourcer nok til at rumme børn som Frederik, både for Frederiks skyld, men også for Frederiks klasses. Især hvis folkeskolen fortsat skal være familiernes førstevalg.

Annonce