Annonce
Horsens

Nina åbner flagskibsbutik i Nørregade - men salg er ikke det vigtigste

Nina Frederiksen udviklede sleepbag-babysoveposen ud fra de ønsker og behov, hun selv oplevede som småbørns-mor. Siden er der udviklet flere produkter, og nu åbner hun en flagskibsbutik på Nørregade. Arkivfoto

Stifteren af Sleepbag.dk, Nina Frederiksen, vil helt tæt på kunderne, og derfor åbner hun snart en flagskibsbutik på hjørnet af Nørregade og Skolegade, hvor Anna Larsen Antik flyttede ud i januar.

Horsens: Snart bliver der igen liv i de nu tomme lokaler på hjørnet af Nørregade og Skolegade i Horsens, hvor Anna Larsen Antik rykkede ud i januar.

Ny lejer, som overtager lokalerne 15. februar, er virksomheden Sleepbag.dk, der udvikler og forhandler babyudstyr, fortrinsvis særlige soveposer til babyer.

Sleepbag.dk holder i dag til i kontorlokaler få huse derfra - i kælderen af Skolegade 4.

- Og her bliver vi ved med at have kontor, fortæller Nina Frederiksen, der sammen med sin mand fik ideen til Sleepbag og stiftede virksomheden i 2011.

Siden er baby-soveposen blevet populær og forhandles af førende babyudstyrs-forhandlere i hele landet. Flere produkter er også kommet til.

Nina Frederiksen forventer at være klar til at åbne på hjørnet af Nørregade omkring 1. marts.

- Men det bliver ikke en helt almindelig butik, hvor formålet er at sælge. Det skal være vores flagskibsbutik, der kan fungere som platform for at vise produkterne frem, skabe oplevelser og især dialog, forklarer hun.

- I dag møder vi primært vores kunder på messer eller online, f.eks. på de sociale medier, og vi taler med kunder, som f.eks. ringer og spørger om råd. Men vi vil gerne endnu tættere på kunderne, så vi har helt tæt føling med, hvad de gerne vil have, og så de på den måde kan bidrage til udvikling af vores produkter. Vi er meget inspireret af slutbrugeren i hele vores udviklingsproces, forklarer Nina Frederiksen.

Planen er, at den ny flagskibsbutik skal holde åbent mandag-fredag kl. 10-16.

Annonce
Sleepbag-posen har mnage anvendelsesmuligheder og funktioner, og det har kunderne taget godt imod. Den forhandles i dag af førende baby-udstyrsforhandlere som f.eks. Babysam og Ønskebørn. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Hvorfor er kontrol og straf altid løsningen?

Fagbladet 3F og DR Nyheder har over de seneste dage afdækket en række uhyrlige forhold om kinesiske kokke ansat i danske restauranter. Kokke har fortalt om, at de bliver spist af med meget lav løn, kummerlige boligforhold og næsten ingen fritid. Dokumentationen viser, at nogle restauranter har spekuleret i at udnytte den såkaldte beløbsordning, der gør det muligt at hente ikke-EU-borgere til Danmark for at arbejde. Ordningen er sat i verden for at tiltrække højtuddannet arbejdskraft til Danmark, og den fungerer grundlæggende sådan, at hvis der betales en månedsløn på minimum 35.582 kr., og ansættelsen ellers er efter danske forhold, kan der udstedes opholdstilladelse. De to medier, Fagbladet 3F og DR Nyheder, har påvist, at der på et socialt medie i Kina søges efter kokke til danske restauranter - til ansættelsesvilkår, som er langt fra danske normer. DR har spurgt integrationsminister Mattias Tesfaye (S), hvordan han vil løse problemet, og her tyr han til en klassisk model: øget kontrol og hårdere straffe til de virksomheder, der snyder. Men hvorfor er det, at kontrol og straf (næsten) altid bliver standardsvaret til at løse problemer med brodne kar? I en sag som denne sker det endda, længe inden man har et billede af, hvor udbredt problemet er. Kunne det være, at der var en bedre løsning. Et velkomst-møde for alle, der kommer til Danmark på besøgsordningen måske? Eller kunne det være, at problemet slet ikke er så stort? Som Fagbladet 3F skriver, var der i 2018 582 kinesere i Danmark på beløbsordningen. Men det er ikke ensbetydende med, at alle 582 er blevet udnyttet af deres arbejdsgivere. Det kan godt være, at en nærmere undersøgelse viser, at der skal mere kontrol til, eller at der skal være hårdere straffe til restauratører, der udnytter arbejdsivrige kinesiske kokke. Men jeg bliver simpelthen så træt, når kontrol og straf igen og igen bliver danske politikeres standardsvar på, hvordan vi løser et problem. For kontrol og straf ændrer ikke ved, at der er folk, der vil forsøge at snyde systemet. Så lad os nogle gange prøve at se, om der kan være andre løsninger.

Annonce