Annonce
Horsens

Nina åbner flagskibsbutik i Nørregade - men salg er ikke det vigtigste

Nina Frederiksen udviklede sleepbag-babysoveposen ud fra de ønsker og behov, hun selv oplevede som småbørns-mor. Siden er der udviklet flere produkter, og nu åbner hun en flagskibsbutik på Nørregade. Arkivfoto

Stifteren af Sleepbag.dk, Nina Frederiksen, vil helt tæt på kunderne, og derfor åbner hun snart en flagskibsbutik på hjørnet af Nørregade og Skolegade, hvor Anna Larsen Antik flyttede ud i januar.

Horsens: Snart bliver der igen liv i de nu tomme lokaler på hjørnet af Nørregade og Skolegade i Horsens, hvor Anna Larsen Antik rykkede ud i januar.

Ny lejer, som overtager lokalerne 15. februar, er virksomheden Sleepbag.dk, der udvikler og forhandler babyudstyr, fortrinsvis særlige soveposer til babyer.

Sleepbag.dk holder i dag til i kontorlokaler få huse derfra - i kælderen af Skolegade 4.

- Og her bliver vi ved med at have kontor, fortæller Nina Frederiksen, der sammen med sin mand fik ideen til Sleepbag og stiftede virksomheden i 2011.

Siden er baby-soveposen blevet populær og forhandles af førende babyudstyrs-forhandlere i hele landet. Flere produkter er også kommet til.

Nina Frederiksen forventer at være klar til at åbne på hjørnet af Nørregade omkring 1. marts.

- Men det bliver ikke en helt almindelig butik, hvor formålet er at sælge. Det skal være vores flagskibsbutik, der kan fungere som platform for at vise produkterne frem, skabe oplevelser og især dialog, forklarer hun.

- I dag møder vi primært vores kunder på messer eller online, f.eks. på de sociale medier, og vi taler med kunder, som f.eks. ringer og spørger om råd. Men vi vil gerne endnu tættere på kunderne, så vi har helt tæt føling med, hvad de gerne vil have, og så de på den måde kan bidrage til udvikling af vores produkter. Vi er meget inspireret af slutbrugeren i hele vores udviklingsproces, forklarer Nina Frederiksen.

Planen er, at den ny flagskibsbutik skal holde åbent mandag-fredag kl. 10-16.

Annonce
Sleepbag-posen har mnage anvendelsesmuligheder og funktioner, og det har kunderne taget godt imod. Den forhandles i dag af førende baby-udstyrsforhandlere som f.eks. Babysam og Ønskebørn. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En hyldest til den gode idé - lad os få mere af den slags

Gode ideer kan vi aldrig få for mange af. Og når de så oven i købet bliver omsat i handling og er en gevinst, er der ekstra grund til at anerkende et godt initiativ. Sådan er det med Mai-Britt Therkelsen, der som leder af tøjafdelingen hos Blå Kors kunne se genbrugsguld gå tabt på grund af manglende hænder. Mange ville trække på skuldrene og ærgre sig, men heldigvis ville Mai-Britt Therkelsen det anderledes. Hun fik en god idé om at lave en sorteringscentral som et beskæftigelsesprojekt, og nu er det blevet til virkelighed med opbakning fra Horsens Kommune. Et initiativ, der har alle muligheder for at blive en gevinst for alle parter. Den slags kan vi ikke få nok af, og det er vigtigt at anerkende, når en idé på den måde bliver til virkelighed. Mai-Britt Therkelsens initiativ minder os alle om, at der i princippet ikke skal så meget til. Der må være masser af lignende ideer, der rumler og rumsterer derude i Horsens og opland. Lad os få dem på bordet. Alle kan måske ikke lade sig realisere, men hvorfor ikke hjælpe hinanden med at gøre hverdagen lettere og udnytte de ressourcer, vi har, bedst muligt. I dette tilfælde havde Mai-Britt Therkelsen en chef, der var på ideen, ligesom Horsens Kommune også bakkede op. Sådan er det med alle ideer. De kræver opbakning og støtte. Vi er alt for gode til at tale ting ned og skyde forslag ned med en halvdårlig, kvik bemærkning. Den slags er dræbende for folk med gode ideer og lyse indfald, og fremfor alt risikerer vi at smide guld på gaden. Husk det næste gang, du får en god idé eller bliver præsenteret for én af slagsen. Giv det en chance. Ikke noget med at sige: Hvorfor dog det? Støt og bak op og spørg i stedet dig selv og dine omgivelser: Hvorfor ikke? Det vil være til gavn for os alle på den lange bane, så hyld den gode idé og lad os får mere af den slags.

Annonce