Annonce
Navne

Netværk for unge har fået ny lokalformand

Jesper Bay Rasmussen, der bor i Lund ved Horsens, har været medlem af Junior Chambers International i fire år. I år er han lokalformand i Vejle. Billedet er taget i forbindelse med en prisuddeling på virksomheden Hetag i Hedensted. Arkivfoto: Spar Nord
29-årige Jesper Bay Rasmussen, der er erhvervskundechef i Spar Nord i Vejle, er kommet i spidsen for erhvervsnetværket Junior Chambers International i Vejle.
Annonce

Vejle: Junior Chamber International (JCI) i Vejle har fået ny lokalformand. Det skete på årets generalforsamling 13. januar, hvor den 29-årige Jesper Bay Rasmussen, som har været medlem af foreningen de seneste fire år, blev valgt.

Han er oprindelig fra Rask Mølle, men bor i dag i Lund, Horsens, sammen med sin kone, Linda. Til daglig er han erhvervskundechef i Spar Nord i Vejle.

Igennem foreningen har Jesper Bay Rasmussen fået et stort netværk af andre unge.

- Vi plejer at sige, at Junior Chamber International er for nutidens talenter og fremtidens ledere. Hvis man kigger på mange af de ledere, der er i erhvervslivet i Vejle i dag, så er der flere af dem, der har rødder i Junior Chamber International.

- Det er fedt, at jeg som formand kan være med til at sætte mit aftryk på JCI Vejle i 2020, fortæller Jesper Bay Rasmussen.

Annonce

Flere møder om året

Junior Chamber international er et netværk for ledere og iværksættere i alderen 18-40 år, som har fokus på personlig udvikling samt på at skabe stærke relationer.

I Vejle har afdelingen, siden den blev stiftet i 1964, konstant haft mellem 25 og 40 medlemmer.

I Junior Chamber International er man lokalformand et år ad gangen. Jesper Bay Rasmussen har derfor tænkt sig at bruge det næste år bedst muligt.

- Vi skal stile højt. Derfor er vores ambition at være det foretrukne erhvervsnetværk for unge i Vejle.

- Vores prioritet er at sammensætte 10 spændende møder om året, som vores medlemmer bare ikke vil gå glip af. Vi skal for eksempel besøge Lego på afdelingsmødet i marts.

- Udover at være et stærkt lokalt erhvervsnetværk har vi på møderne også fokus på personlig udvikling - både fagligt og socialt, fortæller Jesper Bay Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pandemier. Det er vores egen skyld

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce