Annonce
Erhverv

Netto åbner byens største butik - slår dørene op i hjertet af Horsens

Netto får hjemme på Kvickly-grunden, som endnu ikke har fået officielt navn. Med et butiksareal på knap 1500 kvm bliver den Horsens' største Netto - med god gangplads, lover Carsten Hadsbjerg, udviklingsdirektør i Salling Group. Illustration: AP Pension

Elgiganten, et friplejehjem og nu en ny Netto på den gamle Kvickly-grund i Horsens. Salling Group og AP Pension har indgået en lejeaftale, der resulterer i den største Netto-butik i Horsens med åbning i 2020.

Annonce

Horsens: En ny Netto - og den største af slagsen i Horsens.

Det er planen for Salling Group, der lejer sig ind hos AP Pension, som står for kæmpeprojektet på den gamle Kvickly-grund i hjertet af byen.

- Grunden har alt det, vi skal bruge: Synlighed, gode trafikforhold - den er nem at komme til - og masser af parkeringspladser (ca. 250, red.). Vi taler om "convenience", det skal være let at handle. Børnene er med på bagsædet - og så går det ikke, at man skal holde flere hundrede meter væk, siger Carsten Hadsbjerg, udviklingsdirektør i Salling Group, der ejer Netto.

Butiksarealet bliver på ca. 1500 kvm - en stor Netto, både målt med nationale og Horsens-briller.

Netto er så småt i gang med udrulning af et nyt koncept, der kommer til at køre over flere år. Det betyder god plads i gangene, bedre overblik og flere varenumre, bl.a. på brød og grønt, siger Carsten Hadsbjerg.

Salling Group hylder et nordisk butikskoncept, der gerne må være råt, men med varme farver, ditto lys og bl.a. træbeklædning.

- Vi får en fremtidssikret butik på grunden, fastslår udviklingsdirektøren.

Grunden har alt det, vi skal bruge: Synlighed, gode trafikforhold - den er nem at komme til - og masser af parkeringspladser.

Carsten Hadsbjerg, udviklingsdirektør i Salling Group
Annonce

Netto-butikker tæt på

- Der er i forvejen Netto-butikker tæt på - i Levysgade og Guldbergshus. Består de?

- Vi kigger ind i butiksnettet i byen, er det nærmeste, Carsten Hadsbjerg kan komme fremtiden for de Netto-butikker.

Han nævner også Netto i Vestergade, hvor Salling Group har købt nabogrunden. De eksakte planer arbejdes der videre med i samarbejde med Horsens Kommune, men der kommer med garanti til at ske noget, lover Carsten Hadsbjerg.

Kvickly-grunden, som får nyt navn primo 2019, når byrådspolitikerne har behandlet sagen, er fuldt udbygget i 2020.

- Planerne holder, men vi skal hen i medio- eller slut-2019, før vi kan melde et åbningstidspunkt ud, siger Carsten Hadsbjerg.

Netto åbner butik nummer 500 i Danmark på torsdag.

- Vi ligger på mange gode adresser, bl.a. i København, men en del af butikkerne er ret små, forklarer udviklingsdirektøren.

Annonce

Store planer på grunden

På Kvickly-grunden og arealet på den anden side af Niels Gyldings Gade skal der frem til 2021 bygges over 500 boliger, et p-hus, fire såkaldte boksbutikker, hvoraf Elgiganten forleden blev offentliggjort som den ene, fire restauranter, to dagligvarebutikker - herunder altså Netto - og et friplejehjem. Folkebladet skrev om plejehjemsplanerne forleden.

Peter Olsson, administrerende direktør i AP Ejendomme, er glad for planerne:

- Jeg er stolt over, at Salling Group også kan se de mange muligheder på grunden. Det er en blåstempling og bekræfter os i, at det er et rigtig godt projekt, vi udvikler i Horsens, siger han.

Peter Olsson siger endvidere til Folkebladet, at stort set alle store lejere er på plads, men offentliggørelsen skal koordineres med de involverede, bl.a. de fire restauranter.

- Der er kun én boksbutik tilbage - en af de mindre, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce