Annonce
Østjylland

Nekrolog: Christen Fussing Andersen

Annonce

Gårdejer Christen Fussing Andersen, Hem, er død, 86 år.

Christen Fussing Andersen blev født 7. marts 1934 i Over Fussing. Da han var fem år, fik familien en gård i Hem, og her voksede han op med to søskende. Efter syv års skolegang på Hem Skole kom han ud at tjene på forskellige gårde på egnen.

I 1959 blev Christen Fussing Andersen gift med Elly, som han havde mødt to år tidligere. Det unge par bosatte sig i Over Fussing, men efter tre måneder købte de faderens gård i Hem. Gården blev drevet med konventionelt landbrug; jorden blev dyrket, og der var både køer og grise.

Elly og Christen Fussing Andersen fik børnene Arne og Alice, som i dag bor i henholdsvis Randers og i Arden.

Ved siden af arbejdet på gården havde ægtefællerne på skift arbejde. Hustruen arbejdede seks-syv år på en systue, og hun var ansat 20 år på Sødisbakke. Christen Fussing Andersen havde ved siden af landbruget job som murerarbejdsmand i 10 år.

Da han blev 60 år, gik han på efterløn, og dyrene blev solgt fra. Til gengæld fik han ’som hobby’ et par heste, som der blev avlet på. Parret nød at tage på ferie, og det blev til en 6-7 busture til blandt andet Polen, Rumænien og Italien.

I 2006 havde Christen Fussing Andersen den store sorg at miste sin hustru. Christen Fussing Andersen var en arbejdsom mand og et hjælpsomt menneske. Han var altid klar til at hjælpe. Det var både venner, familie og naboer, når der af og til var brug for et par ekstra hænder.

Efter nogle uheldige fald blev helbredet dårligere, og Christen Fussing Andersen sov stille ind på Aalborg Universitetshospital. Christen Fussing Andersen efterlader to børn, svigersøn, to børnebørn og et oldebørn.

PE

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Hedensted

Minkleverandør er gået fra 325 til 40 ansatte: - Hvad der sker lige nu er skelsættende på alle mulige måder

Annonce