Annonce
Horsens HK

Nej tak til samarbejde: Der er ikke brug for en paraply i Horsens

- Vi har ikke mistet troen på, at vi kan overleve i ligaen, siger Jørgen Møller. Arkivfoto: Martin Ravn.
Jørgen Møller præsenterede HH Elites organisation for sin tidligere moderklub HFS og henviste til, at paraplyer er klappet sammen andre steder.

Horsens: Nej tak. Vi har ikke brug for samarbejde eller paraplyer i Horsens. Se, hvordan det er gået andre steder, f.eks. Aarhus. Der er kun Sønderjyske, hvor det fungerer i dag.

Det sagde HH Elites formand Jørgen Møller foran 50 gæster i HFS' veteranklub. HFS er moderklub for HH Elite, der blev udskilt sammen med de øvrige afdelinger i HFS for knap 40 år siden.

HH Elite har en organisation, hvor Lone og Jørgen Møller ejer klubben sammen med Lise og Henning Jørgensen. De står for det økonomiske.

- Målet er, at vi skal have balance i regnskabet. Det kan ikke lade sig gøre i øjeblikket, men det skal det på sigt. Vi kan ikke fortsætte med at leve videre med et underskud hvert år, fastslog Jørgen Møller. Vi føler os som fødselshjælpere for en lokal eliteklub.

- Sportsligt synes jeg, vi har et hold, der bør kunne klare sig i ligaen

Jørgen Møller

Annonce

Sportsligt

- Sportsligt synes jeg, vi har et hold, der bør kunne klare sig i ligaen. Vi ligger på sidstepladsen, og det var ikke nogen sjov weekend med sejre til Ajax og Skanderborg. Vi har haft fremgang indtil de to sidste kampe. Det har ikke set godt ud mod Nykøbing Falster og Randers, og vi har store problemer med at få forsvaret til at fungere, men vi har fokus på problemerne og taler om, hvad vi kan gøre for at forstærke holdet. Det sidste, vi mister, er troen på, at det kan lade sig gøre. Vore spillere er i god form, og vi træner lige så meget som de øvrige ligahold, sagde Jørgen Møller.

HH Elite spiller på torsdag i Holstebro og slutter af mod Ajax i næste uge. 13. november er der VM-pause. Melissa Petrén tager til VM i Japan. Turneringen genoptages 4. januar. I den periode skulle alle de fem skadede gerne være helt klar igen.

- Vi har 19 spillere på kontrakt. Målet er, at vi gerne vil have så mange lokale spillere som muligt, men i øjeblikket er Sofie Fynbo den eneste, der er på kontrakt. Vi har ydmyghed som en af vore værdier. Vi tror på, at vi kan hente de nødvendige points, når alle er klar, men det er op af bakke efter weekendens kampe, sagde Jørgen Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce