Annonce
Odder

Nej, nej, nej blev der sagt - og det var ganske rigtigt

Susan Larsen slog både manden Jens V. Mortensen og datteren Christina Larsen i dette års profetkonkurrence i avisen. Men det var kun takket være en heldig lodtrækning, for hele familien havde svaret rigtigt på 12 ud af quizzens 13 spørgsmål. Foto: Morten Pape
Ingen havde 13 rigtige, men seks quizdeltagere havde svaret rigtigt på 12 spørgsmål i avisens nytårsquiz for 2020 - deriblandt Susan Larsen, der vinder ved lodtrækning, men det kunne lige så godt have været hendes mand eller datter.
Annonce

Odder: Ikke mange troede på skovrejsning ved Boulstrup eller en nedrivning af Hundslund Kro. Og de fik da også ret, dem der skrev nej til de to spørgsmål i avisens nytårsquiz for 2020.

Sandsynligheden for, at et kryds i nej-boksen var det rigtige, skulle også vise sig at være et godt bud.

Hele 11 af de 13 spørgsmål skulle nemlig besvares med et "nej" for at ramme rigtigt.

Det vidste vinderen af dette års nytårsquiz tilsyneladende, for Susan Larsen har svaret rigtigt på 12 af årets spørgsmål, men havde lidt for høje forventninger til Odders herrehåndboldhold, som vinderen troede ville blive i 1. division.

Det gjorde hendes mand Jens V. Mortensen og datteren Christina Vejby Larsen til gengæld ikke.

Hele familien havde sendt hver deres kupon ind, og alle tre havde 12 rigtige, men fejlene var ikke de samme.

- Det er første gang, vi har gættet med, sagde Susan Larsen, da avisen kiggede forbi med den obligatoriske flaske champagne og talte for både sig selv og datteren.


Hvis man stemmer med følelserne, vinder man ikke.

Jens V. Mortensen, sidste års vinder


Til gengæld er far Jens en rigtig quizmaster, der deltager i alle dem, han kan komme i nærheden af. Faktisk vandt han sidste års profetkonkurrence i denne avis - dog kun med 11 rigtige besvarelser.

Som en af de få havde Jens V. Mortensen i år svaret forkert på spørgsmålet om butik ved NT-grunden, som havde troede på ville komme i 2020.

- Men man skal aldrig gætte med hjertet, sagde han med et grin, da avisen kiggede forbi med præmien til hans kone.

Annonce

Tvivlerne

Nu vil nogle måske sidde derhjemme med en kopi af deres kupon og mene, at der skulle være fire krydser i ja-boksen. For to af årets spørgsmål er blevet stillet på en måde, der kan lægge op til fortolkning.

Det er spørgsmål 3: "Får det tomme gamle kapel i Vitapark et nyt formål?" og spørgsmål 7: "Bliver rådhusparkeringen lavet om til bypark?".

Kapellet har i en kort periode fungeret som coronateststed, men da det ikke er et permanent nyt formål, har vi på redaktionen besluttet, at det rigtige svar er nej.

Parken på rådhusparkeringen er blevet vedtaget og projektvinderen fundet, men da der endnu ikke er sat en skovl i jorden, har vi også på det spørgsmål valgt, at det rigtige svar er nej.

Det er i øvrigt også det svar, langt de fleste af jer har givet på de to spørgsmål.

Annonce

Aflivede Torvedagen

I var også enige om, at der ikke blev rejst skov ved Boulstrup og at Hundslund Kro ikke nåede at blive revet ned i 2020 - omend sidstnævnte netop er blevet besluttet.

Til gengæld var der stor uenighed om Torvedagen, der stort set dele vandene. Næsten halvdelen af besvarelserne troede ikke på, at Torvedagen ville overleve, men det har den heldigvis gjort.

13 rigtige

1. Bliver der lavet skovrejsning ved Boulstrup? NEJ

2. Åbner der en dagligvarebutik på Rådhusgade ved NT-grunden? NEJ

3. Får det tomme gamle kapel i Vitapark et nyt formål? NEJ

4. Låner kommunen stadig butikslokalet på Centralhotellet? JA

5. Bliver der ansat en ny leder i Spektrum? NEJ

6. Bliver Hundslund Kro revet ned? NEJ

7. Bliver rådhusparkeringen lavet om til bypark? NEJ

8. Bliver der ansat en ny leder i Vitapark? NEJ

9. Er der oprettet skovbegravelsespladser i kommunen? NEJ

10. Bliver Gylling "Årets Landsby" i Region Midtjylland? NEJ

11. Eksisterer torvedagen fortsat om onsdagen? JA

12. Overlever Odder Håndbolds herrer i 1. division? NEJ

13. Bliver det gamle mejeri i Saxild solgt? NEJ

Ud af de små 100 besvarelser, vi har modtaget på kuponen i år, havde seks personer 12 rigtige. I modsatte ende havde en enkelt kun gættet to rigtige.

Der er trukket lod blandt det seks med 12 rigtige. Vinderen af en flaske champagne er:

Susan Larsen, Ankjær 243, Odder.

Vi har sammensat 13 nye spørgsmål til jer. Vi håber I vil lege med igen, men det forudsætter, at I får fat i en printudgave af enten Horsens Folkeblad eller Odder Avis fra onsdag 30. december. Som altid er der en flaske champagne på højkant.

Godt nytår til alle vores læsere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce