Annonce
Brædstrup

Neglesalon med vokseværk: Nanna går fra mikrosalon i privaten til ny stor butik

24-årige Nanna Brink Jørgensen fra Brædstrup har åbnet ny neglesalon i Bredgade. Hun har fået en overvældende start, og ofte er kalenderen booket ud med kunder. Foto: Henrik Sandvad
24-årige Nanna Brink Jørgensen åbnede i efteråret sin egen neglebutik i privaten i Brædstrup. Siden er butikken bare vokset, og i starten af maj åbnede Nanna en ny neglesalon på hovedgaden.

Brædstrup: Det er gået stærkt for 24-årige Nanna Brink Jørgensen, siden hun i efteråret åbnede sin nye neglebutik NbyN eller Nails by Nanna.

Dengang udgjorde neglesalonen entreen i hjemmet på Skovvejen i Brædstrup, men 6. maj kunne Nanna Brink Jørgensen slå dørene op i sin helt egen butik på Bredgade 29.

- Det er helt fantastisk at kunne rykke herind på hovedgaden. Det gør forhåbentlig, at der er flere, der får øje på mig. Det gik heller ikke mere at fortsætte hjemmefra. Det var for småt, og jeg vil også gerne tilbyde kunderne lidt mere, siger Nanna Brink Jørgensen i en kort pause mellem kunderne.

Annonce

Tingene er gået så stærkt, og det har været helt overvældende.

Nanna Brink Jørgensen, Nails by Nanna

Vild interesse

Kunder har der været masser af, siden Nanne åbnede sin neglebutik - faktisk så mange, at det har været svært at følge med.

- Tingene er gået så stærkt, og det har været helt overvældende. Jeg har været nødt til at sige nej til nogle kunder, fordi min kalender er booket ud. Det gør også, at jeg nu søger efter en elev, der har noget baggrundsviden enten som negletekniker eller gennem kurser. Egentlig havde jeg planlagt at få en elev ind til efteråret, men det kan jeg ikke vente på, siger Nanna Brink Jørgensen med et grin.

Hun tilbyder stadig byens kvinder alt i negle lige fra schellak, negleforlængelser og udsmykkede negle med håndmalede designs, men den større butik har også betydet, at der er kommet flere varer på hylderne.

- Jeg er begyndt at tilbyde pedicure og fodspa, som jeg ikke havde plads til før. Jeg håber også at få øjenvipper ind, og jeg har et større udvalg af plejeprodukter. På den måde kan jeg tilbyde kunderne noget mere, og det skal forhåbentlig være med til at give lidt liv i butikken.

Negle er populært

Nanna Brink Jørgensen har fået en fast kundekreds og tiltrækker både kunder fra Horsens og Silkeborg, men der er naturligvis også mange lokale blandt kunderne.

- Kvinderne i Brædstrup er heldigvis opmærksomme på, at jeg er her. Det at få ordnet negle bliver også mere og mere populært - ikke nødvendigvis at de får lavet lange negle, men mange flere går op i neglepleje, siger Nanna Brink Jørgensen.

Ønsker flere butikker

Byens nye butiksindehaver håber, at hendes neglesalon i Brædstrup vil være selvkørende inden for tre år. Hun har nemlig planer om flere butikker på sigt.

- Mit mål er at få tre til fem butikker i nogle andre byer. Jeg synes, det er fedt at skabe noget selv. Rejsen hertil har været fuldstændig fantastisk, og det er ikke sidste gang, jeg prøver at åbne butik. Mit mål er, at mine butikker kan være selvkørende, og jeg kan bruge min tid på at undervise på mit eget lille akademi, siger Nanna Brink Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce