Annonce
Brædstrup

Neglesalon er klar til genåbning: Åbner med større butik, flere ansatte og nyt navn

Nanna Brink Jørgensen ser frem til at åbne sin salon for kunderne igen efter fire måneders nedlukning. Den tid har hun blandt andet brugt på at udvide sin skønhedssalon og skifte navn til No. 29. Arkivfoto: Henrik C. Sandvad
Nedlukningen har medført store ændringer i den lokale neglesalon Nails by Nanna i Brædstrup, som er klar til at åbne op efter påske med en dobbelt så stor salon, nyt navn og flere ansatte.

Brædstrup: - Vi lukkede ned i december med tre ansatte, og nu er vi klar til at åbne op med fem. Så vi kan kun sige, at vi er helt klar til genåbningen.

Ordene kommer fra 25-årige Nanna Brink Jørgensen, som driver neglesalonen på Bredgade 29 i Brædstrup. Den lokale neglesalon åbner igen 9. april, og den har gennemgået en større ændring under den fire måneder lange nedlukning.

Salonen har således skiftet navn fra Nails by Nanna (forkortet NbyN) til nu i stedet at hedde No. 29. Samtidig er salonen blevet dobbelt så stor, så den nu også har fået to nye behandlerrum og et større baglokale til salonens fem ansatte.

- Jeg har igennem længere tid været på udkig efter noget større, fordi pladsen var begyndt at blive for trang - også i forhold til de ting, som jeg gerne ville. Så tilbød min udlejer mig, at jeg kunne få den gamle lejlighed bagved salonen, så jeg skulle blot vælte en væg. Det var en god måde at udnytte tiden under nedlukningen på, og så har jeg været så heldig, at min familie har hjulpet mig med alt det praktiske, siger indehaver Nanna Brink Jørgensen.

Indehaveren glæder sig over de større forhold, som gør, at der nu også er plads til et venteområde til salonens kunder. Samtidig er husets facade skiftet ud, så hele forretningen har fået et helt nyt udseende.

- Vi er alle meget glade for alle forbedringerne. Det gør, at vi nu kan blive boede, og det vil dække vores behov i mange år frem. Så nu tænker vi ikke i at flytte længere, og mit håb er at blive boende her altid, siger Nanna Brink Jørgensen.

Annonce

Negle- og skønhedssalon

Navneskiftet til No. 29 skal signalere, at neglesalonen er ved at skifte til at blive en skønhedssalon, da salonen ud over negle nu også tilbyder hudbehandlinger, bryn, voks, vipper og meget mere.

- Så det at kalde salonen for Nails by Nanna eller NbyN gælder ikke mere, fordi vi nu tilbyder så meget andet end negle. Vi vil i løbet af året begynde at tilbyde endnu flere produkter og behandlinger inden for skønhed, og derfor synes jeg, det var på plads med en navneændring. Og så er No. 29 bare en hyldest til Bredgade 29, hvor det hele er startet. Så det er ikke så overtænkt, lyder det med et grin fra indehaveren.

Annonce

Godt med genåbning


Jeg er ikke sådan en person, der trives med at slappe af. Der skal helst ske noget, og jeg kan ikke vente med at komme i gang og ikke mindst se mine kunder igen.

Nanna Brink Jørgensen


Hun oplyser, at kunderne må vente til 9. april, før de kan få deres behandlinger i No. 29. Personalet skal nemlig lige igennem nogle kursusdage, før alle er helt klar til genåbningen. Indehaveren lægger ikke skjul på, at det bliver dejligt at se kunderne igen efter fire måneders nedlukning.

- Sidste år var vi lukket ned i seks uger, men denne gang har det været fire måneder, så det bliver vildt dejligt at komme i gang igen. Jeg er ikke sådan en person, der trives med at slappe af. Der skal helst ske noget, og jeg kan ikke vente med at komme i gang og ikke mindst se mine kunder igen, siger Nanna Brink Jørgensen.

De faste kunder har været gode til at booke sig ind hos No. 29 ifølge indehaveren. Hun håber, det vil gå hurtigt med at få en fast strøm af kunder til salonen efter genåbningen. Arkivfoto: Henrik C. Sandvad

Hun oplyser, at der i den seneste tid er gået stærkt med at få booket kunder ind i kalenderen.

- Vi kan se, at mange af de lokale kunder heldigvis har været gode til at booke sig ind, siger Nanna Brink Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bor du i et område med høj eller lav smitte: Find dit sogn på kortet

Annonce