Annonce
Horsens

Nedrivning af gammel møbelforretning i gang: 8-10 boliger på vej

Planen er 8-10 boliger på denne grund på Åboulevarden. Om en måned forventes de nuværende faldefærdige bygninger at være væk. Foto: Morten Pape
Planer om lejligheder på grunden, siger ejeren af de lokaler, der husede Trævarer Fabrikernes Butik frem til sommeren sidste år.

Horsens: Efter at have stået tomme i et år bliver de gamle butikslokaler, hvor Trævarer Fabrikernes Butik lå frem til juli 2018, nu revet ned.

Carsten Vejby Møller, der købte grunden 1. november 2018, river altså bygningerne ned.

- Planen er, at grunden skal bruges til lejligheder. Planerne er ikke færdige endnu, men der bliver nok otte til 10 lejligheder, fortæller Carsten Vejby Møller, som driver ingeniørvirksomheden R&D A/S.

Sideløbende har han et holdingselskab i eget navn, som han har købt flere bygninger igennem. Heriblandt det gamle posthus på Vitus Berings Plads i Horsens, han overtager 1. september - som tidligere omtalt i Folkebladet.

Annonce

Byggetilladelsen er hverken givet eller søgt endnu, så vi ved ikke, hvornår vi kan gå i gang.

Carsten Vejby Møller om grund på Åboulevarden

Ingen tilladelse endnu

Den gamle møbelbutik lukkede, da firmaet bag gik konkurs. For lidt over en måned siden fortalte Carsten Vejby Møller, at der godt kunne gå et stykke tid, før man kom i gang på grunden, men nu ser det altså ud til, at der er helt tomt på Åboulevarden 74 i løbet af en måned. Der kan dog godt gå yderligere tid, før de planlagte lejligheder bygges.

- Byggetilladelsen er hverken givet eller søgt endnu, så vi ved ikke, hvornår vi kan gå i gang, fortæller Carsten Vejby Møller.

I juni fortalte han, at grunden kunne ende med at blive brugt til både boliger og butiksbrug, og selvom det er boligplanerne, der tilsyneladende ligger først for, kan der stadig nå at komme butikker også.

- Det er ikke taget af bordet endnu, men der er ikke noget på vej lige nu, siger Carsten Vejby Møller.

Bygningerne der husede møbel- og legetøjsbutik frem til sidste sommer, blev af Carsten Veiby Møller vurderet i så dårlig stand, at han ikke kunne bruge dem, da han købte grunden i november.

- Jeg kan ikke leje bygningen ud, som den er nu. Jeg tror simpelthen ikke, jeg kan finde lejere til den, har han således tidligere sagt til Horsens Folkeblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny café slår dørene op i Horsens

Leder For abonnenter

Der er alt for mange ludomaner

Kampen mod cigaret-reklamer har ikke været forgæves. Det har givet gode resultater i kampen mod den usunde tobak. Nu er tiden inde til endnu en kamp, nemlig reklamerne mod spil. Der er alt for mange ludomaner. Det er lige så ødelæggende som tobakken. Mange er lette at friste, og det vrimler med reklamer for alle slags spil. Jeg ser det ikke som noget problem, når Brian Laudrup står frem og fortæller om sine afgørende mål. Men når det ene almindelige menneske efter det andet sidder og fortæller omverdenen om de gevinster, de har vundet, er det et helt andet problem. Hvis de virkelig vandt så meget, som de fortæller om, ville spilselskabet være konkurs for længst, og det ville ikke have penge til at betale for tv-reklamerne. Når de alligevel laver den type reklamer, er det selvfølgelig, fordi der er svage sjæle, der kan blive fristet. Når man ser reklamer, tænker mange: "Tænk, hvis det var mig. Jeg vil også gerne en tur sydpå". Det er bare så sjældent, det lykkes. Jeg kan sagtens lade mig friste til at købe en lottokupon eller kaste mig over et skud på Oddset, men her oplever jeg virkeligheden. Det er bare så lidt, der kommer i gevinst, og som regel en del mindre, end jeg har spillet for. Oddset er et videnspil, så her er man selv ude om det, men det er sjældent, man rammer odds 116 med gevinst, som de taler om i reklamerne. Der kan være ganske muntre reklamer undervejs, men de har kun ét formål: At skaffe nye kunder i fælden. Jeg har ondt af de familier, der får deres økonomi ødelagt af ludomaner. Det er så fristende. Man skal huske på, at spilselskaberne tjener styrtende med penge, og taberne er os, der køber lotto-kuponerne. Danmark har en gruppe af ludomaner. Vi har ikke brug for engelske tilstande, hvor fodboldmillionærer har spillet hele deres formue op i en naiv tro på, at der var penge at hente i selskaberne. Sæt ind over for reklamerne. Vi har ikke brug for flere ludomaner.

Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce