Annonce
Horsens HK

Nederlag kom ikke til at koste noget

Lars Frederiksen: Vi bygger på i forsvaret. Foto: Charlotte Adsbøl.
- De andre bundhold fik heller ikke points i første spillerunde, siger HH-træner Lars Frederiksen.

Horsens: HH-træner Lars Frederiksen tager det første nederlag mod Aarhus United med knusende ro.

- Det vigtigste var, at de øvrige bundhold heller ikke fik points. Derfor var det eneste, der skete, at vi fik en runde mindre til at klare os fri fra nedrykningen, siger Lars Frederiksen.

- Det er Skanderborg og Aalborg, vi jagter, og det var fint for os, at Aalborg tabte til Team Tvis Holstebro. Vi ser frem til kampen mod Aalborg næste fredag i Forum Horsens, men først skal vi en tur til Ikast for at møde pokalvinderne.

- Frederikke Rasmussen er ikke klar mod Herning-Ikast. Det er vigtigere, at hun er klar til Aalborg-kampen. Jeg har talt med Rikke Schmidt om de uhyggelige skud, Aarhus United diskede op med. De var lidt hurtigere, end hun er vant til fra serie 1, og de scorede på deres 17 første skud. Det hører man kun om hvert 10. år, så det var usædvanligt.

- Vi tager til Ikast for at lægge på vort forsvarsspil. Det er en stor mundfuld, men humøret fejler ikke noget. Vi har ingen ændringer på holdet. Ricka Gindrup er ikke klar til at spille. Vi har stadig Märta Hedenquist, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce