Annonce
Erhverv

Navnenyt fra erhvervslivet: Ny partner og økonomichef i Horsens-firma, to nye bankansatte, kommende jurist fra Uldum er blevet leder, og kundechef er nu kundechef i et andet firma

El-Team Vest A/S' nye partner er Lars Larsen (til venstre), der på billedet står sammen med firmaets første økonomichef, Susanne Bundgaard Schmidt, og direktør og indehaver Søren Jochimsen. Pressefoto

Nyt om navne: Efter fem år som indkøber og beregner i El-Team Vest A/S i Horsens er Lars Larsen tiltrådt som partner i elinstallations-virksomheden.

Han driver nu firmaet i samarbejde med direktør og indehaver Søren Jochimsen, og udover at være en del af ledelsen og bestyrelsen fortsætter Lars Larsen som indkøber og beregner. Han er uddannet elinstallatør og har været projektleder i lignende virksomheder.

Blandt El-Team Vest A/S' godt 65 ansatte er også en ny økonomichef, nemlig Susanne Bundgaard Schmidt, der er firmaets første i den rolle, og hun bliver fremover en vigtig spiller i både det nye ledelsestrekløver og bestyrelsen, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Annonce

Heri fremgår det, at hun har 30 års erfaring inden for økonomi og ledelse - de seneste 10 år som ansvarlig for ledelsen af økonomifunktionen og administrationen i den aarhusianske it-virksomhed Vertica.

Lise Torborg Karlsen. Pressefoto

35-årige Lise Torborg Karlsen er tiltrådt som privatrådgiver i Vestjysk Bank i Horsens. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Nykredit i København.

Thomas Holm Frederiksen. Pressefoto

Thomas Holm Frederiksen er tiltrådt i Ringkjøbing Landbobanks private banking-afdeling i Vejle, hvor han skal rådgive bankens erhvervsrelaterede private banking-kunder i Trekantområdet.

Anne Bindesbøl. Pressefoto

Anne Bindesbøl, Uldum, er tiltrådt som leder for HR-, løn- og rekrutteringsafdelingen i rådgivningsfirmaet Velas.

Hun er skiftet fra en stilling som juridisk rådgiver hos Ase og har tidligere været distriktschef i Aldi i otte år. På cv'et er også en professionsbachelor i value chain management, og til februar dimitterer Anne Bindesbøl som jurist.

Thomas Michelsen Jensen. Pressefoto

I samme firma er Thomas Michelsen Jensen startet som virksomhedsrådgiver med opgaver i Velas-afdelingerne i Horsens og Søften.

Tidligere har han i fire år været økonomikonsulent i Velas i Horsens. Han vil fortsat arbejde med det skattemæssige, men samtidig have fokus på de unge og netværk, etableringer, forretningsudvikling, salg og generationsskifte, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Thomas Michelsen Jensen, der er uddannet landmand og cand.merc.aud., er skiftet fra et job hos LandboNord.

Michael Skjellerup. Pressefoto

55-årige Michael Skjellerup er skiftet fra et job som kundechef i Nordfyns Finans til en tilsvarende stilling i Spar Nord Leasing. Han skal primært dække Region Syddanmark, men varetager kunder i hele landet, som efterspørger leasingløsninger til bl.a. transport- og industriudstyr samt landbrugs- og entreprenørmaskiner.

I løbet af de seneste 30 år har Michael Skjellerup også arbejdet som privat-, erhvervs- og landbrugsrådgiver, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce