Annonce
Sport

Nanna fra Horsens chokede al luften ud af sin modstander og blev Danmarksmester i MMA: - Hun har vundet alt, hun har rørt ved

Den 26-årige Horsens-kæmper med guldmedaljen om halsen. Til januar deltager Nanna Kejlberg ved verdensmesterskaberne, der afvikles i Abu Dhabi. Foto: Mirza Begovic
Horsens fik i weekenden sin første danmarksmester i mixed martial arts nogensinde, da 26-årige Nanna Kejlberg strangulerede sig til sejren. Hun var én af tre kæmpere, som den lokale klub, Lions Fight Gym, havde af sted til mesterskaberne i Aarhus.

Aarhus: Det kan lyde voldsomt og måske endda en smule vilkårligt, men er i virkeligheden en svær teknisk detalje og et udtryk for stort overskud i octagonen:

Med en såkaldt triangle choke sikrede Nanna Kejlberg fra klubben Lions Fight Gym sig søndag guld ved det danske mesterskaber i mixed martial arts.

Det første til klubben - og til en kæmper fra Horsens.

Annonce

26-årige Kejlberg profiterede allerede i første omgang stort af sin baggrund inden for muay thai og brasiliansk ju-jitsu, da kampen røg ned på gulvet efter stående slagudvekslinger. Her er særligt ju-jitsu en kampsportsform, der rummer elementer af blandt andet gulvkamp.

Nanna Kejlberg i færd med det såkaldte triangle choke, der vandt hende finalekampen. Foto: Mirza Begovic

Den avancerede manøvre, som sikrede Horsens-batamvægteren sejren, er et bengreb på gulvet, som bruges til at strangulere modstanderen med, indtil vedkommende giver op, eller dommeren stopper kampen.

- Nanna har kæmpet seks kampe i MMA, og hun har vundet alt, hun har rørt ved. Til januar repræsenterer hun Danmark til verdensmesterskaberne, der afvikles i Abu Dhabi, med de bedste fightere fra hele verden. Det er ret stort for os som en lille klub, siger Mirza Begovic, der er træner i Lions Fight Gym og manden bag MMA-foretagenet i Horsens.

To andre kæmpede med

Foruden Nanna Kejlberg havde klubben to andre kæmpere, der deltog ved DM. Henholdsvis 21-årige Abdullah Karalic, der stillede op i sværvægtsklassen, men blev stoppet i første runde. Og letvægteren Divydas Stumbras, der tabte sin indledende kamp til den senere sølvmedaljevinder.

- Abdullah var i sin debutkamp og mødte en af landets bedste i vægtklassen. Så det var rigtig god erfaring for ham. Divydas viste stort hjerte og blev først stoppet i tredje omgang i en af stævnets allerbedste kampe, der gik frem og tilbage hele vejen, siger Mirza Begovic.

Lions Fight Gym åbnede i 2014 og har for øjeblikket cirka 40 medlemmer.

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce